|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr Doležal
emeritní projektant z Brna (prostě důchodce)
|
|
« Odpověď #28 kdy: 14.06.2006, 06:41 » |
|
ČSN EN 13782 Prostředky lidové zábavy - Stany - Bezpečnost ČSN 33 0419-4 Koordinace izolace - Průvodce výpočty koordinace ČSN EN 60439-ed.2 změna A1 Rozvádeče nn Zvláštní požadavky na přípojnicové rozvody
|
Na zdraví a abychom byli lidmi to vám přeje celoživotní projektant nn, vn, někdy i vvn rozvodných zařízení
|
|
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník
váš elektrikář a revizní technik
|
|
« Odpověď #31 kdy: 01.07.2006, 06:08 » |
|
Také mám něco norem v elektronické podobě. Není jich mnoho, ale rád "zapůjčím "co mám a na oplátku bych si nějaké půjčil. franku@cbox.cz
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
|
Petr Doležal
emeritní projektant z Brna (prostě důchodce)
|
|
« Odpověď #34 kdy: 06.09.2006, 08:41 » |
|
ČSN EN 50110-1 ed.2 Obsluha a práce na el.zařízeních ČSN EN 50310 ed.2 Použití společné soustavy pospojování a zemnění v budovách vybavených zařízením informační technologie
|
Na zdraví a abychom byli lidmi to vám přeje celoživotní projektant nn, vn, někdy i vvn rozvodných zařízení
|
|
|
Jiří Fuksa
Neverifikovaný uživatel @1
|
|
« Odpověď #35 kdy: 06.09.2006, 22:44 » |
|
To: Karvánek Jsme sice mimo diskuzi, ale reaguji na váš příspěvek. Chtěl bych být váš přítel, ale bohužel, již jsem oslovil čtyři advokáty, ale žádný z nich si nechtěl vzít na triko, že ze mně udělá elektrikáře. Zatím moje vzdělání uznavá jenom IBP, ITI a ŽÚ. Snad nějakého advokáta přesvědčím, že mně alespoň vyučí na elektrikáře.
|
|
|
|