Jakou barevnou kombinací žil dnes zapojite vypínač?
Miroslav Bardoděj:
Co se týká sortimentu, tak úplně ideální nebyl ani předtím. Třeba, chyběla kombinace 4B u pohyblivých přívodů. Takže, s modrou fází se šlo potkat už před časem, např. u vodáren ze Sigmy (namísto kabelu 4B používali 4C, jednalo se o licnu mezi tlakovým spínačem a motorem).
Já z celého toho omezování sortimentu začínám vinit velkoobchody, jejich snahu o minimalizaci skladových zásob. Před časem jsem si zde postěžoval na chybějící kabel 4Cx1.5, namísto kterého jsem dostal 4B, aniž bych si toho při nákupu všiml. Už jsem většinu balíku zpracoval a začnu shánět balík nový, ale budu trvat na kombinaci C. Uvidíme, jak pochodím.
Petr Doležal:
Tak už jen zbývá oslovit nějakého milionáře a elektrikáře současně (že by Karel Gott ?), aby koupil menší kabelovnu a vydal akcie, které si my, obec elektrikářská koupíme. Budeme vyrábět harmonizované kabely ale s našimi kódy A-D a ještě budou dividendy. Jen jeden háček, bude odbyt ?
Miroslav Rožnovský:
Vážení, tato debata je docela zajímavá, ale hodně by mě zajímal výsledek ankety kterou navrhuje p. Petr Doležal nar. 1946, a přimlouvám se za ni !!
Miroslav Bardoděj:
Já si myslím, že v kabelovně problém nebude. Kabely na zakázku by měla umět každá kabelovna, takže je to jen otázkou odbytu.
Před chvílí jsem odeslal mail s dotazem do kabelovny, jejíž kabely prostřednictví m velkoobchodu kupuju, tak jsem zvědav na odpověď.
Jaroslav Kořínek:
Jsem pro alternativu pana Doležala.
Mistr Gott (nebo někdo jiný) zakoupí kablovku, my se staneme akcionáři a podílníky a za odměnu budeme moci nakupovat takové kabely, které nám budou plně vyhovovat. Na jiném místě jsem zde četl, že pro kablovku není problém vyrobit kabely na přání zákazníka a tak jsem opět pro vypsání ankety dle návrhu pana Doležala.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana