Je v současné době nějaká platná norma ČSN na revizi antistatické podlahy?

<< < (4/14) > >>

Michal Kolesa:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  10.08.2008, 22:25

Pane Koleso, vůbec nejde o to, jestli vás má někdo rád nebo ne.
Jde o to, že občas plácáte nesmysly a přitom se tváříte bůhvíjakou nemáte odbornost a zkušenost. Pro laika, který vás nezná může být taková rada k "nezaplacení".
Pokud máte jakýkoliv dotaz, čemukoliv nerozumíte, určitě se najde někdo, kdo odpoví na vaše otázky. Jenom se nepokoušejte radit, od toho jsou tady lidé s daleko větší kvalifikací i zkušenostmi (nemluvím o sobě - vyjeďte si seznam členů clusteru).
Pokud máte pocit, že vám někdo (třeba já) ubližuje, vyřiďte si svoje další působení na tomto fóru s administrátory - staňte se třeba členem clusteru a už ani neceknu (jinými slovy, skončím tady).

Členem clusteru se stát nemůžu, protože mám propadlou 50ku
50ku si udělat nemůžu protože mi to nepovolí MUDr.

Je to zamotaný kruh

O elektrice si čtu v knížkách,  takže mé znalost na úrovni SOU NEZŮSTÁVAJÍ

František Šohajda:
TO: Beláň
Kolega hromádka se ptal podle které normy /platné/ se dělá revize antistatické podlahy?....Pokud vím tak se revize dělají dle 33 2000-6 !

Jaroslav Jonáš:
Antistatické podlahy se nerevidují. Podle dosud platné ČSN 34 1382 se po dokončení podlahy, po stanovené době, provede měření svodového odporu a vypracuje se PROTOKOL O ZKOUŠCE, což není revizní zpráva. Tento protokol je vhodné jako přílohu k revizní zprávě doplnit. Měření nemusí provádět revizní technik, i když s ohledem na potřebu vybavení měřicími přístroji k tomu má blízko.

Štefan Beláň:
Citace: František Šohajda  11.08.2008, 16:31

TO: Beláň
Kolega hromádka se ptal podle které normy /platné/ se dělá revize antistatické podlahy?....Pokud vím tak se revize dělají dle 33 2000-6 !

TO: Šohajda

Pokud si přečtete mé příspěvky (hlavně zde: « Odpověď #7 kdy: 10.08.2008, 21:25 ») a normu ČSN 33 2000-6, tak zjistíte že jsem se nespletl.  ;)

Pavel Mužík_:
Pokud chcete základní poučení o antistatice, doporučuji ČSN EN 100015 - byla psaná velmi názorně, už je ale mnoho let zrušená.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana