Vážený pane,
TO JSTE DRUŽSTEVNÍCI?

zdroj:Vesničko má středisková
Jeden si pustí odsávání, aby se mu na záchodě nezkroutili nehty na palcích u noh, druhému vadí, že je mu odsáváno teplo a třetímu vadí, že mu hučí ventilátor nad hlavou.
Další si naříká, že třicet let starý systém DT nefunguje a že by zasloužil kompletní rekonstrukci, aby zasloužilý vystudovaný inženýr elektro, co celý život dělal pojišťováka, dnes vysloužilý bolševik a zasloužilý důchodce oponoval, že by se ta Tesla Stropkov přeci jen ještě dala po tisícíprvní spravit.
Do toho se na domovní schůzi přiřítí stará Kudláčková, jak je možné, že Nováková má dnes pověšené povlečení v sušárně, když je dnes na rozpisu ona.
Na to se ozve stará Bláhová, že se zase nějaký pes vy..al na trávník před dům a ona chudák stará na tu hromadu má celý den koukat z okna.
Na řešení podstatných problémů tím pádem nezbývá čas a schůze se ukončuje, takže letos opět nestihnete zažádat o dotaci na opravu domu.
No a takto nějak plyne život v bytovém domě na okraji sídliště a do toho přijdete Vy, že nějací výrostci dělají v noci bordel ve výtahu, tak ho raději v noci zastavíte a ať stará Bláhová šlape osm pater pěšky, až jí dojde trpělivost a půjde večer uklidit tu psí hromádku.
TO JSTE DRUŽSTEVNÍCI?

Ještě že mám to štěstí, že bydlím ve svém, protože kdybych se nastěhoval do nějakého takového domu, mám pocit, že po první domovní schůzi bych se zase musel odstěhovat

P.S. To co zde popisuji není SCI - FI, ale postřehy nasbírané za dobu mé praxe po zakázkách a věřte mi, že je jich mnohem víc, toto by mohl být jen začátek.
Holt - nejhorší je srážka s b..... zdroj: J. Werich