Jak vypadá zóna 2 kolem vany ve výklenku?
Rozmahel Vladimír:
Tato varianta v normě není řešena. Pokud je přepážka celistvá, je jasné že tam umístěná zásuvka ničemu nebrání. Je rozdíl posuzovat hotovou věc, nebo provádět projekt. To, že z té zásuvky bude např.napojena pračka postavená těsně u vany už nikdo neřeší.
Jaroslav Hasala:
Moje stanovisko je asi jasné, ale pro názornost to rozvedu na tomto konkrétním příkladu :
Mohou být na označených místech zásuvky ?
Podle mě ANO.
Fuk Tomáš:
Citace: Rozmahel Vladimír 01.11.2007, 21:39
Tato varianta v normě není řešena. Pokud je přepážka celistvá, je jasné že tam umístěná zásuvka ničemu nebrání. Je rozdíl posuzovat hotovou věc, nebo provádět projekt. To, že z té zásuvky bude např.napojena pračka postavená těsně u vany už nikdo neřeší.
No právě - tato varianta není v normě explicitně řešena, zrovna tak jako výklenek tazatele ZSvoboda.
Proč jste v tom extrémním případě, který jsem namaloval, zvolil přístup "měřit po silnici", zatímco u výklenku p. ZSvobody "vzdušnou čarou skrz zeď"?
Petr Doležal:
To Hasala: Podle mě taky, moje 60 cm "gumová" ruka tam přece nedosáhne. ;D
Přece 2mm nemohou hrát zásadní roli v bezpečnosti. Vysvětlím:
Když ta příčka bude vanu přesahovat o 60,1 cm tak OK, pokud bude jen 59,9 cm tak už bysme malovali zónu 2. do výklenku ?
Proto si myslím měřit po silnici,po silnici,po silnici
Milan Karvánek:
TO: Fuk> protože byste tu ruku musel natáhnout na min. 90 cm abyste se do Hasalovy zásuvky dotknul ;) Takže je to jedno jestli po silnici nebo pěšinou.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana