Lze mít vodovodní kohoutek a zásuvku na jednom venkovním sloupku?

<< < (6/7) > >>

Jiří Juks:
,  
narazil jsem náhodou na tuto diskusi, tak by mě zajímalo - co sloupek, ale co mít takhle celou venkovní rozvaděčovou skříň s vodovodním kohoutkem ? :-)

Vzniklo to při celkové rekonstrukci objektu odbornou firmou, zatím neproběhla "konkurenční" revize, tak uvidíme, jak se k tomu revizák postaví, až to uvidí... Mě osobně se z toho postavily vlasy...

Jan Yossarian:
Citace: Jiří Juks  15.12.2025, 10:27

,   
narazil jsem náhodou na tuto diskusi, tak by mě zajímalo - co sloupek, ale co mít takhle celou venkovní rozvaděčovou skříň s vodovodním kohoutkem ? :-)

Vzniklo to při celkové rekonstrukci objektu odbornou firmou, zatím neproběhla "konkurenční" revize, tak uvidíme, jak se k tomu revizák postaví, až to uvidí... Mě osobně se z toho postavily vlasy...

Co na to říct? Proč se ptáte lidí, co s tím nemají nic společného? Zeptejte se provozovatele co ho vede k takovému řešení. Určitě to má promyšlené.

Jiří Juks:
-> Juraj Jorko : Takhle to spáchal zhotovitel, rozhodně to nebyl požadavek objednatele, ten chtěl jen mít venku vodovodní kohoutek... Takže můj dotaz na odborníky, myslím, nezní " z cesty"...

Jan Yossarian:
Citace: Jiří Juks  15.12.2025, 11:27

-> Juraj Jorko : Takhle to spáchal zhotovitel, rozhodně to nebyl požadavek objednatele, ten chtěl jen mít venku vodovodní kohoutek... Takže můj dotaz na odborníky, myslím, nezní " z cesty"...

Skvělé, tak si počkáme na tu konkurenční revizní zprávu, no. Když už ji někdo, někomu platí.

Milan Hudec:
No, na první pohled takové nezvyklé, ale těžko najít požadavek na bezpečný odstup kohoutku a rozvaděče.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana