Koho zajímají podrobnosti o analýze rizik ochran před bleskem?
Jirka Š. Svejkovský:
Mě zase nedává žádný smysl ESE na AZ Toweru, který je už od projektu postaven jako faraklec s náhodnými svody tvořenými konstrukcí budovy.
Ale to je pouze riziko pro peněženku investora.
Jiří Schwarz:
Těch objektů, co jsou v podstatě chráněny svým provedením, a je na nich tak nějak navíc bambule ESE, by se našlo víc.
Tady vítězí obchodník nad technikem...
Byl jsem dnes na vyšetření a drobném zákroku v DONEM
Naštěstí se nepotvrdila předpověď a nezasáhla nás velká bouřka.
Mají tam 3 hlavice ESE, "odborným odhadem" se dá zjistit, že to nevyhovuje podle francouzské normy
Otázkou je kdo a za kolik tohle posvětil
Milan Hudec:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 24.05.2024, 14:27
Mě zase nedává žádný smysl ESE na AZ Toweru, který je už od projektu postaven jako faraklec s náhodnými svody tvořenými konstrukcí budovy.
Ale to je pouze riziko pro peněženku investora.
Pouze chuj vystrčí vlajku vstříc nepříteli z jinak dobře cháněného a ukrytého bunkru.
Fuk Tomáš:
Citace: Autorský článek 16.05.2024, 08:02
Koho zajímají podrobnosti o analýze rizik ochran před bleskem?
Mne by to tedy zajímalo, jaká jsou rizika ochran před bleskem a jak se analyzují, ale obávám se, že článek je o něčem jiném - o analýze rizik spojených s bleskem.
Václav Třetí:
Citace: Fuk Tomáš 24.05.2024, 22:12
Mne by to tedy zajímalo, jaká jsou rizika ochran před bleskem a jak se analyzují, ale obávám se, že článek je o něčem jiném - o analýze rizik spojených s bleskem.
(jednicka)
Mnoho provedení ochrany před bleskem je rizikových, jen to majitelé objektů nechtějí vědět, natož aby jim to někdo analyzoval.
(dabel)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana