Jak se vám pracuje se systémy do zateplení od KOPOS KOLÍN?
Jan Yossarian:
Musím složit pozitivní referenci! Náhodou jsem se ocitl při zateplování rodinnýhoi domu kde se použilo prvků Koposu do zateplení. O použití rozhodl projektant a borci to udělali dle dokumentace. Fotit jsem to nesměl ale slova jednoho z nich uvedu " ještě, že to bylo v projektu! To je pak práce rychle hotová a je to OK, než vymýšlet nějaké špalíky a šetřit pár stovek".
Takže to mě docela přesvědčilo. Nejsem z Koposu, nikoho tam neznám a nic od nich nekupuju :-)
Jiří x Svoboda:
Krabice KEZ používám běžně. Naprostá spokojenost. Dokonce KEZ-3 jsem použil i pro zahradní kohoutek tak, aby se dovnitř vešlo i kolénko proti utžení svaru při montáži. Výsledek skvělý.
Konkurence u nás v regálech sice je, ale provedením ani zdaleka nedosahuje tuzemské kvality. Navíc výrobce na rozdíl od KOPOSu nepřikládá žádný spojovací materiál, takže musíte při montáži řešit další zdržení při hledání vhodných hmoždin a vrutů.
Proti finální KEFZ nějaká konkurence je. Do finálu jsem ale zatím žádnou neinstaloval. Věřím že na vypínač budu oboje dobré. Zásuvce moc nevěřím...
Milan Hudec:
Citace: Jiří x Svoboda 02.01.2024, 06:33
. Navíc výrobce na rozdíl od KOPOSu nepřikládá žádný spojovací materiál, takže musíte při montáži řešit další zdržení při hledání vhodných hmoždin a vrutů.
.
Tady bych doporučil příbal např.hmoždinek Mungo quatro, posledně k tomu dal Kopos červené do duťáků, sice nějak drží i v plném materiálu, ale......
Obdobné hmoždinky jsou častým příbalem i v oblasti vodotopo, většinou je hoši automaticky vyhazují, vzhledem k tomu kolik toho za den navrtají vědí proč.
Jinak se dle mého názoru jedná o bezkonkurenční výrobek.
Jan Franěk:
Standardně jsou přibaleny dvě sady hmoždinek. Jedny jsou určeny do plného materiálu a druhé do duťáků. To včetně dvou sad šroubů různých délek. Zatím jsem s tím neměl nějaké zásadnější problémy.
Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk 02.01.2024, 08:53
Standardně jsou přibaleny dvě sady hmoždinek. Jedny jsou určeny do plného materiálu a druhé do duťáků. To včetně dvou sad šroubů různých délek. Zatím jsem s tím neměl nějaké zásadnější problémy.
V tom případě je vše OK.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana