Jak se vám pracuje se systémy do zateplení od KOPOS KOLÍN?
František Šohajda:
Když jse se díval na videa montáží KOPOS a Kaiser tak z 95% stejná konstrukce.... i montáž.
Kdo byl asi první?? (dance)
Jiří x Svoboda:
Konstrukce je vskutku velice podobná, i když KOPOS výrobek se zdá v ruce robusnější a hodnotnější, montáž zdaleka stejná není. Jak už jsem zmiňoval, od KOPOS dostanete i montážní materiál, základna je celkově z hutnějšího plastu, ale hlavně je v krabici přibalena poystyrenová trubka, kterou umístíte s kabelem dovnitř držáku (platí PRO KEZ a MDZ) a tím vyplníte tuto dutinu a zamezíte tepelnému mostu. Pro mě je úplně jedno jestli někdo od někoho opisoval, ale kluci v KOPOSU to vzali od podlahy a jasně u mě vyhráli !
Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda 04.01.2024, 07:00
Když jse se díval na videa montáží KOPOS a Kaiser tak z 95% stejná konstrukce.... i montáž.
Kdo byl asi první?? (dance)
Zkus se Edisona zeptak kdo u jeho vynálezů byl skutečně první. Dnes nikoho nezajímá kdo, který byl ale kdo to rozšířil.
Když si vzpomenu na zateplování našeho domu a jak ti patlalové se pokoušeli o práci elektrikáře ... To bylo zrovna v době kdys těmi zateplováky Kopos přišel.
Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec 03.01.2024, 21:58
Jestli KEFZ ve vatě udrží byť 20kg, tak ji sežeru i s tím vrtákem (dance)
To snad není fyzikálně možné.
Asi by mě to zkoušet nenapadlo ale vidět jak pojídáš krabici i s vrtákem je opravdu motivační. Zkusím zavolat do kolína, že tu máme jednoho polykače mečů a zda bychom nemohli se zastavit ...
Jistě rád pojedeš! A doporučuji nesnídat abys měl dost místa na tu krabici ... (dance)
KOPOS Kolín:
Citace: Milan Hudec 03.01.2024, 21:58
Jestli KEFZ ve vatě udrží byť 20kg, tak ji sežeru i s tím vrtákem (dance)
To snad není fyzikálně možné.
, připravili jsme video, ve kterém ukazujeme systém KEFZ umístěný ve fasádní vatě. Instalovanou zásuvku se snažíme vytrhnout pomocí závaží, které máme uvázané na laně. No, podívejte se sami na výsledek. Tým Kopos
https://youtu.be/-70kcsPokwo
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana