Jak doma eliminovat harmonické frekvence?
Deductio:
Vysychají elektrolyty na grafice.
M S:
K tej UPS - linknuty typ z Alzy ma 4 kusy 12V 9Ah baterii. Takze 432 Wh. Herny PC, so spotrebou tak okolo 400W by teda mala zvladnut zivit cca hodinu. V idealnom svete.
Realne z toho bude ani nie polovica, citujem recenziu: "Po připojení herního PC se spotřebou přesahující 350 W samozřejmě výdrž rapidně klesla, ale hodnota 26 minut je stále nadprůměrná."
Na skutočné hranie z batérie by bolo potrebné toto, no cena prestáva byť vtipná.
https://www.alza.cz/alzapower-station-helios-battery-pack-pro-alzapower-station-helios-1616-wh-d7141024.htm?o=6
Jiří Schwarz:
UPS s dvojí konverzí, která "umí" plnohodnotně OnLine provoz má DC zdroj tak dimenzovaný, že stačí na trvalý provoz střídače a ještě dokáže dobít AKU baterie po výpadku.
Proto se to jmenuje "dvojí konverze" - z AC 230V se udělá DC napětí a z toho se střídačem vytvoří AC napětí 230V a to DC je AKU bateriemi jen zálohováno pro případ přerušení přívodu, ale musí to běžet trvale.
Michal Melzer:
Objednal jsem to RJN 800 udivuje mě ta váha 13.3Kg kam toto zařízení položím nemám tušení a o zapojení radši nechci ani přemýšlet...
Co se sháním po nějakém řešení a že to jsou dva roky nikde jsem nečetl že by toto někdo zkoušel tak jsem opravdu natěšený
M S:
K tomu trafu budete potrebovať ešte odborníka na zapojenie. Nie, že by to bolo náročné, no z legálnych dôvodov vám tu nikto nemôže povedať, že na vstupnú svorkovnicu je potrebné pripojiť L a N a na výstupnú chránené zariadenia. To trafo je holé, v krytí IP00 alebo IP20, takže nesmie byť dostupné dotyku a odborník by ho mal umiestniť do vhodného krytu a odborne pripojiť.
A dajte si počas testovania pozor na to, aby PC bolo fakt izolovaným ostrovom. Žiadne opieranie bedne o radiátor, nepripájať externé reproduktory alebo domáce kino inak, ako optikou, žiadny Ethernet bez oddeľovača ako napr toto:
https://www.audiophonics.fr/en/ethernet-rj45-cables/ethernet-optical-fiber-converter-pair-p-13759.html
Vlastne, testujte s absolútne minimálnym množstvom pripojených periférií a s PC čo najďalej od zvyšku zostavy - monitor, klávesnica atď. Na DisplayPort tiež existujú prevodníky DP-fiber-DP, takže by bolo možné napájať PC z trafa a monitor z bežnej siete a tým sa zbaviť ďalšieho potenciálneho zdroja problémov.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana