Pomohou satelitu při malé vzdálenosti od svodu i třeba 3m HVI?
Milan Karvánek:
Citace: Václav Sýkora 22.06.2022, 12:46
Loni jsem nastoupil do nového zaměstnání a světe div se, jaké bylo pozdvižení, že já mladý cucák poukazuju na 10-20 závad na strojním zařízení, když předním to mělo 1-2 závady a revize elektro kladné. Dokumentace strojních zařízení jedno velké scifi. Léta létoucí nikdo dokumentaci řádně nečetl, nehledal, nešťoural se v tom tak jako já.
:D Tak jo, tohle si přesně pamatuju a stalo se mi to víc jak před 30lety když jsem měl ještě vlhkou razítkovací barvu na svém čerstvém osvědčení RT :D
Pavel Horský:
Citace: Jiří Schwarz 22.06.2022, 08:16
U nás je většina úředníků SÚ neprosto neschopná nějakého samostatného myšlení.
Mají dostat "10 dokumentů", tak si odškrtne 10 dokumentů a je mu jedno, co je v nich napsáno.
A podle toho to pak vypadá...
Ale to je přece v pořádku.
Stát si vyfňukal, že všechny PD, které půjdou na úřad, musí být potvrzeny autorizovanou osobou, která je ovečkou státního spolku ČKAIT. To by měla být záruka kvalitního a bezchybného návrhu a tudíž úředník nemusí nic zkoumat a ověří právě jen to razítko a množství papírů.
To, že je to s tou kvalitou a bezchybností návrhu jinak než bylo původně zamýšleno, to už je druhá věc.
Miroš Jan:
No jo, no. ČKAIT (zle) (zle) (zle) (zle)
Jan Franěk:
No, z5 k tématu.
Důležité je především to, že stávající stav je špatný a pokud je možnost, měl by to investor okamžitě reklamovat.
3m HVI prostě nepomohou a je to potřeba řešit jako celek, ne podle jednoho komína
Jiří Schwarz:
Citace: Pavel Horský 23.06.2022, 07:19
...autorizovan ou osobou, která je ovečkou státního spolku ČKAIT. To by měla být záruka kvalitního a bezchybného návrhu ...
Za dobu své praxe jsem poznal spoustu odborníků, ale i nějaké packaly, kteří se ohánějí "kulatým razítkem člena ČKAIT" ale jako odborníci rozhodně nepůsobí.
Kdybys viděl projekt na rekonstrukci jedné výpravní budovy, nevím jestli bys brečel nebo utíkal...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana