Jak správně umístit bytový rozvaděč?
Pavel Horský:
To XRM: diakritika se nehodí k mobilním telefonum. O kompech to slyším poprvé. Mě těší jen to, že na nějakého "ix er ema", se tu hned zapomene a hnuj který z něho vypadl bude brzy vykydán, ale na odborníky, jakými jsou Karvánek, Fasulis, Beláň, Hasala, Doležal, Kořínek a další, tu jen tak někdo nezapomene a všichni se na ně budou nadále obracet se svými problémy a dotazy s respektem a poklonou jejich vědomostem a zkušenostem, o které se tu s nimi rádi a zadarmo podělí.
Když se člověk nedokáže představit svým jménem, je u mě mrtvý blb. >:(
TÍMTO JSEM V DISKUSÍCH PŘESTAL ODPOVÍDAT ANONYMUM. >:D
Martin Novák:
Citace: Pavel Horský 16.03.2007, 17:16
Tak, tak! Kolega Fasulis má naprostou pravdu. Připadá mi to tak, že až jednou zpoplatní veškeré lékařské zákroky, tak si lidi budou doma sami vyndavat slepé střevo. HROZNÉ!!! >:D
No pokud k tomu cloveku co se ptal na rozvadec prisel takovy expert elektrikar jako byl muj byvaly obvodak doktor... Tak se nedivim ze hleda radsi na foru.
Dneska uz to doslo do stadia, ze pokud chce clovek zit tak si musi v odborne literature a na internetu nastudovat co nejvic o sve nemoci a pak po navratu z ordinace a lekarny domu jeste cist pribalove letaky a konzultovat s MERCK indexem. Jinak se obcas docka takoveho hezkeho prekvapeni jako anafylakticky sok u manzelky kvuli leku o kterem mela v karte jasne uvedene, ze je na nej alergicka, takze ji pani doktorka predepsala to same, ale od jineho vyrobce a pod jinym nazvem...
raj:
Citace
V prvé řadě se slušný člověk představí, když někam vejde. V druhé řadě vy nemáte sám cokoliv elektrického instalovat, snad s výjimkou stolní lampičky.
Prominte pane kolego, nechci se Vas nijak dotknout (uz jsem asi na tomto serveru veden pro sve nazory za kacire ), ale pokud se zde diskutuje na tema "jak zvysit prestiz stavu" tak tomu Vase vyroky neodpovidaji. Host se KONKRETNE zeptal (mne se take manzelka neptala na normy , kdyz "rozmistila" zasuvky a svetla ...) a byl "sprdnut". Nevim nevim, co si o nas elektrikarich pomysli. Bud mu poradim, nebo nereaguji. Nebo se chcete za kazdou cenu zviditelnit ? Omlouvam se, jestli jsem Vas urazil, ale nemam prava Vam tuto zpravu poslat neverejne.
Georgis Fasulis:
To Rajmont: Protože jste mne citoval, předpokládám, že váš poslední přípspěvek je adresován mi.
Dovolte mi tedy pár poznámek:
1) Neveřejně mi můžete kdykoliv říci cokoli a to buď přes "messengera", jež funguje přímo na Elektrice.cz anebo ještě jednodušeji na můj mejl, který je veřejně přístupný na mých osobních údajích - zobrazí se po kliknutí na mém jméně.
2) Jestli mé výroky snižují prestiž stavu Elektro nebo jej zvyšují si netroufám ani náhodou odhadovat, ale pravda bude zřejmě velice prostá - prestiži stavu elektro budou mé výroky zřejmě naprosto ukradené a to je dobře. :)
3) Těchto diskusí se účastním, stejně jako všichni ostatní, naprosto dobrovolně a snažím se zde říci pouze můj názor - NIC VÍCE ani MÉŇE. Své názory jsem zde nikdy nikomu nevnucoval ani je neoznačoval za jedinečné či svaté, spíš naopak.
4) Co se týká mého názoru na rady laikům, zastávám názor, že radit se má "odsaď pocaď", tak jak jsem napsal ve svém předchozím příspěvku - když se někdo chystá na celkovou elektroinstala ci svépomocí a vidím z dotazu, že je naprostý laik, tak mu poradím jediné: ať to sám nedělá ať to přenechá odborníkům - toť vše. Vy si mu raďte, co chcete. Nikdo vám v tom nebrání.
To XRM: Ad diakritika
No nevím, dnes se veškerá psaná komunikace od administrativy až po krásnou literaturu tvoří na compech. Nevím jak by se vám četla kniha bez diakritiky. Taky nevím, co by mi zákazník řekl, kdybych napsal technickou zprávu bez diakritiky s argumentem, že se to jaksi ke kompům nehodí. Tady je to totéž.
Psaní bez diakritiky je veliký NEŠVAR, který měl svůj původ a také opodstatnění v době prvních PC, kdy ještě neexistovaly české fonty a to už je hrozně dávno. Dnes už je to jen a jen šlendrián a LENOST dotyčných tedy i vaše, nic víc. Psaný text bez diakritiky se hrozně špatně čte a przní ČESKÝ JAZYK.
Toť pouze můj názor, který nikomu nevnucuji. Máte svaté právo vyjadřovat se jak chcete a jak dovedete. A já mám zase právo se takové komunikace neúčastnit.
Ivo Novák:
. Jsem také laik, ale řek bych, že na otázky, které byly položeny není snad problém odpovědět. Jedná se o všeobecný dotaz, kdy k montáži jen samotného rozvaděče nemusím být přeci ještě elektrikář. Třeba si to chce ten člověk jen připravit a poté nainstalovat elektrikářem. K čemu poté tohle forum vlastně slouží, když děláte drahoty s tak obyčejnou věcí, jako je díra na rozvaděč :'(
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana