Jsou jističe známých značek z Bauhausu kvalitní?

<< < (3/8) > >>

Milan Hudec:
Citace: Jiří Schwarz  24.07.2021, 17:07

Setkali jste se už s jističi značky NADER? Máte nějakou zkušenost s kvalitou?

Na běžném trhu je cca 5 výrobců jističů o jejichž kvalitách nemusím moc dumat.
Pokud nechci dumat vůbec, nasadím FAZY, sice drahé, ale několikagenera ční.
Pokud se chci sebepoškozovat, vyberu si levné šmejdy, nebo miluji vzrůšo a pořídím nekompatibilní oez.
Nebo jsem úplný fajnšmekr, vyberu si fu. z již.mor.,  která mě za svoje nefunkční šmejdy nenabídne odškodnění, ale ještě bude chtít zadara rozbor situace.

Vít Rotrekl:
Citace: Milan Hudec  24.07.2021, 19:39

Nebo jsem úplný fajnšmekr, vyberu si fu. z již.mor.,   která mě za svoje nefunkční šmejdy nenabídne odškodnění, ale ještě bude chtít zadara rozbor situace.

Naprášíš jméno? Klidně soukromě :)

K tématu:
 Já teda jistič snad v nějakým Bau nikdy nekupoval, tak netuším jaký mají ceny, ale z ostatního elektro sortimentu, jsou ceny vyšší než nákupní ceny ve VO - kabely, zásuvky vypínače...to jsem občas z nutnosti musel o víkendu koupit....
 Ale co se týče kvality, tak krabičky které prodávají v Bauhausu jsou tuším od SEZ a s KOPOSem se do kvalitativně nedá srovnat, je to strašný blato co se kroutí jak paragraf... To stejný jakýsi strojky co se tváří jako ABB, nějaká druhovýroba či co...strašná kvalita....

Když už teda zákazník trvá na tom, že si věci nakoupí sám, že to bude levnější, tak prosím, ale v ten moment mu dodávám pouze práci, bez jakékoliv záruky na materiály a jakékoliv práce spojené s jím dodanými materiály - stržené šroubky, popraskané plasty na zásuvkách atp...

Milan Hudec:
Začíná na B, končí na a.

Václav Třetí:
Myslím, že je to jasné. Podobná zkušenost s chrániči. Kdysi zde bývali častými hosty, nyní jak když se po nich slehla zem.

P.S. Tuto značku kdysi také prodávali v Bauhausu.

Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec  24.07.2021, 19:39

Nebo jsem úplný fajnšmekr, vyberu si fu. z již.mor.,   která mě za svoje nefunkční šmejdy nenabídne odškodnění, ale ještě bude chtít zadara rozbor situace.

Myslíš tu ze Sudoměřic nad Moravou?
Opravdu to jsou i dnes nefunkční šmejdy?
Slyšel jsem od jejího majitele, že se HODNĚ zlepšili. ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana