Aké sú plusy a mínusy pripojenia vane na centrálne pospojovanie v jadre?

<< < (12/15) > >>

Peter Lovacký:
Citace: Pavel Horský  17.01.2021, 09:41

Pánové by měli tak nějak vzít v potaz, že píší ve slověnštině na český portál a píší kolikrát tak, že i my starší, co jsme se slovenštinou dlouhá léta žili, máme kolikrát problém s pochopením obsahu po jednom přečtení  :-\

To ma naozaj mrzí, to je dosť škoda... :(,  ale vlastne máte celkom dobrý nápad, česky chápem podľa môjho dosť dobre,.. čo keby som skúsil dajaké svoje príspevky prehnať cez translator a upraviť .. teda keď to nebude vadiť pravidlám fóra, tak mne to nevadí vôbec (som už napísal do redakcie či je to povolené),  to by mohlo pomôcť veci a tiež lepšiemu pochopeniu sa .. i keď dokonalé to asi nebude.. no o dačo lepšie myslím že hej

Napríklad:

To mě opravdu mrzí, to je dost škoda ... :(,  ale vlastně máte docela dobrý nápad, česky chápu podle mého dost dobře, .. co kdybych zkusil nějaké své příspěvky prohnat přes translator a upravit .. tedy když to nebude vadit pravidlům fóra, tak mně to nevadí vůbec (už jsem napsal do redakce zda je to povoleno),  to by mohlo pomoci věci a také lepšímu pochopení se .. i když dokonalé to asi nebude .. no o něco lépe myslím že jo

Petr Liskar:
Citace: Peter Lovacký  17.01.2021, 13:06

.. čo keby som skúsil dajaké svoje príspevky prehnať cez translator a upraviť ..

Zanechte zbytečného počínání. Translátor pomůže akorát syntaxi. Se sémantikou nijak nepohne a kde není konzistentní myšlenka, tam nepomůže ani křišťálová koule...

David Hruda:
Citace: Petr Liskar  17.01.2021, 13:17

... kde není konzistentní myšlenka, tam nepomůže ani křišťálová koule...

Pregnantní popis situace.
Navíc mám pocit, že tu někteří diskutují sami se sebou.

Peter Lovacký:
P. Liskar, p. Hruda, to je dobre chlapi že mi píšete svoje názory na moje príspevky na rovinu

Sľubujem že sa budem snažiť byť zrozumiteľnejš í, a veľmi rád sa pokúsim to napraviť .. skúsim písať svoje názory čo najstručnejšie a najzrozumiteľn ejšie ako len viem, ... hádam to bude stačiť..
Ja len aby to nevyzeralo že vlastne chápete, len chápať nechcete..,  už som sa s tým totiž na nete neraz stretol, že keď niekomu nesedia názory iného, tak sa ho podaktorí snažia znechutiť ... no ja verím že váš prípad to isto nebude

Ale ja naozaj veľmi nerád takto píšem osobné veci od témy v debate (navrhujem ich radšej písať do súkromnej zprávy),  a tak sa vás opýtam chlapi ako elektrikárov najzrozumiteľn ejšie ako len viem:

Považujete pripojiť vodič PEN na pospájanie v kúpeľni za správne?
Ak áno, tak podľa akej normy to bude v poriadku?

Verím chlapi, že ako skúsení elektrikári to viete, a radi mi odpíšete

Rozvodak:
Citace: Peter Lovacký  17.01.2021, 14:31

Považujete pripojiť vodič PEN na pospájanie v kúpeľni za správne?
Ak áno, tak podľa akej normy to bude v poriadku?

Verím chlapi, že ako skúsení elektrikári to viete, a radi mi odpíšete

Pospojení je vždy vodič PE. Vodič PE je vždy někde spojen s vodičem PEN.

Citace: Peter Munka  17.01.2021, 11:03

Pracovnici distribucie plombovanie krytov neriesia, ked som menil vodice od hlavneho istica bytu k elektromeru a nasledne do bytu, tak prisli, dali plombu na elektromer a odisli.  Rodinne domy a chaty plombu maju.
Dovod, preco sa to asi neriesi v panelakoch je dalsia zavada - tahanie datovych kablov (optika / metalika) cez stupacky, pri kazdej zmene by potom museli plombovat.

No vidíte, tady je to tak normálně. Že každý zásah do neměřené části má být dopředu nahlášen a pak se to jde zaplombovat.

Hezky po každý revizi HDV a výměně jističe.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana