Budeme si prohlížet veletrhy jen na mobilním telefonu?

<< < (6/9) > >>

Jaromír Táborský:
Citace: Pavel Horský  15.01.2021, 19:21

To chce navštívit Elektrickou spojku
https://elektrika.cz/data/clanky/elektricka-spojka-2019

Pak už nebudete toužit po ničem jiném.
To je ten správný odvaz  ;)

Vím, vím, všehlas této události je nepřehlédnutel ný, alemoc jsem nepochopil v čem je byznys? A prý je to nějaké vyvolené a proto to nebue asi pro mě.

Pavel Horský:
Citace: Jaromír Táborský  15.01.2021, 20:20

Vím, vím, všehlas této události je nepřehlédnutel ný, alemoc jsem nepochopil v čem je byznys? A prý je to nějaké vyvolené a proto to nebue asi pro mě.

Co je pro vyvolené?
Kde jste to slyšel?
Nebo jste to dokonce někde četl?!
To snad neeeee  >:(

Každoročně je portálem Elektrika.cz dáváno VŠEM na vědomí, kdy a kde se tato akce koná. Součástí článku je pak program akce s odkazem na přihlášku.
Každoročně se snažíme oslovit co nejvíce kolegů...tedy i vás... a kolikrát mi to přijde, že jsou všichni slepí a hluší.
A přitom opravdu platí, že kdo jednou zkusí a je komunikativní, bude se pak už při odjezdu z jedné akce těšit na tu další. Tak to prostě je.

A jak to celé probíhá?

Dnes již hodně účastníků přijíždí v pátek odpoledne/večer. Je veliká vítačka, večeře, pivko i něco ostřejšího (degustace karibských rumů),  naposledy bylo posezení u táboráku s poslechem táborových písní.
Druhý den pak od rána volná zábava (turistika, leháro, relaxace a pohoda) do odpoledních hodin, kdy začíná posezení s konáním dobrovolných soutěží s prezencí výrobků sponzorů akce.
Večer je pak vyhlášení vítězů, tombola.... naposledy vše probíhalo opět u táborového ohně, kde se klábosilo, hodovalo a pělo táborové písně. V neděli po snídani pak probíhá loučení se slzami v očích, dámy mávají bílými kapesníky, páni kynou pravicí  ;) :D :D

Opravdu neváhejte a rozjeďte se na další akci.
Nebudete litovat.
A nevěřte všemu, co kde zaslechnete.
Vždy se ptejte u zdroje.

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Jaromír Táborský  15.01.2021, 20:20

A prý je to nějaké vyvolené a proto to nebue asi pro mě.

Jste-li načichlý elektrikou, pak patříte mezi vyvolené i vy.

Miroslav Minařík:
Osobně podporuji osobní setkávání stůj, co stůj. A to i přes to, že jsem zastupitel elektronického média. Mám k tomu mnoho dobrých důvodů. Nyní, po 22 létech, musím znovu připomenout, že chybějící neverbální komunikace v elektronických diskusích vzbuzují často zcela mylné domněnky a představy stejně jako když čteme knihu. V té se také domýšlíme možné atmosféře a situaci. Proto také pořádáme Elektrickou spojku. Tak se neustále přesvědčujeme, že jsme z masa a kostí a ne jen nějací avataři. To je asi také důvod, proč se máme ještě rádi. :-)

Setkávání na veletrzích je víc důležité, než slýcháváme. Vůbec nesdílím nadšení virtuálních veletrhů, byť to může být zprvu velice pěkné. Jenže my si technické info jednoduše vygůglíme. Ale osobní pokec je přes zoom fakt nuda.

A těch důvodů je daleko více. Ať to již dopadne jakkoliv, jsem kameňme proveletržní  (drinks)

Tým Elektrika:
Veletrhy IDET, PYROS, ISET 2021 se přesouvají z června do října!
    Veletrhy IDET, PYROS, ISET 2021 se přesouvají na říjen! Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky IDET se v letošním roce uskuteční v mimořádném termínu 20.–22. října 2021. O přesunu z červnového termínu rozhodlo vedení společnosti Veletrhy Brno po dohodě s Ministerstvem obrany ČR a Asociací obranného a bezpečnostního průmyslu ČR. Důvodem je přetrvávající nejistota vývoje pandemie covid-19 v prvním ...
    Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
    Veletrhy IDET, PYROS, ISET 2021 se přesouvají z června do října!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana