Budeme si prohlížet veletrhy jen na mobilním telefonu?

<< < (5/9) > >>

Jiří_Hrubý:
Citace: Jaromír Táborský  15.01.2021, 11:55

Ale začínám čím dál víc pochybovat i tomto ...On totiž veletrh není auto které se jen přeparkuje. Snadno se může stát, že už nenastartuje. Myslím, že se tady něco maskuje!

Loňský Ampér byl přesunut, nikoliv zrušen. Pro nás jako návštěvníky je to synonymum, ale pro pořadatele rozdíl ve velikosti provaru.
Když bude chtít letos uspořádat přesunutý veletrh, přičemž to opět nepůjde kvůli těm experimentátor ům s trpělivostí národa, bude se znovu jen odsouvat, ale možná půjde bez větších ztrát i zrušit.
Květen je moc blízko, na to, aby se něco zvolnilo, zvlášť když už vymýšlí, jak utahovat šrouby i v nejnižších stupních a bez nouzovýho stavu.

Pavel Horský:
Abych řekl pravdu, víc mě vezme za srdce, když zruší již jednou přesunutý Vizovický festival Master Of Rock. To mi bude vadit daleko více, než nějaký Amper, který už vůbec není tím co býval. Dříve jsem rád jezdil na Amper do Prahy. Byl to střed republiky, cesta cca 1,5 hodiny, více vystavovatelů se sortimentem týkajícího se mému oboru, vše tak nějak pospolu. Amper v Brně navštěvuji jen jednou za pár let a to ještě díky tomu, že spojím výstavu s návštěvou mých hudebních kamarádů.

Jan Yossarian:
Citace: Jiří_Hrubý  15.01.2021, 16:30

Loňský Ampér byl přesunut, nikoliv zrušen.

To se mýlíte. Byl zrušen. Pokud by byl přesunut musely by se letos konatdva Ampéry. Ten loňský a letošní. Jediné co se přesouvalo, tak vybrané peníze na expozice. Takže ten kdo měl mít svou plochu loni, nechal peníze v depozitu pořadatele do letoška. Tak mi to vysvětlil švagr, který takto uložil skoro milión. Na Ampér se už netěším, protože určitě nebude. Nemůže. Neuzavírají se na to sázky?

Jaromír Táborský:
Citace: Jan Yossarian  15.01.2021, 17:24

To se mýlíte. Byl zrušen. Pokud by byl přesunut musely by se letos konatdva Ampéry. Ten loňský a letošní.

Ano, to je pravda. Byl přesunut jen ročník, nikoliv sama událost.

Citace: Jan Yossarian  15.01.2021, 17:24

Takže ten kdo měl mít svou plochu loni, nechal peníze v depozitu pořadatele do letoška. Tak mi to vysvětlil švagr, který takto uložil skoro milión.

Tak tomuto fakt nevěřím! V dnešní době si každý rozmyslí, kam své peníze dá aby mu to nezhltla inflace. A nechat ležet peníze jen tak? To by byl museli za to něco dostat. Prostě nesmysl!

Citace: Pavel Horský  15.01.2021, 16:50

díky tomu, že spojím výstavu s návštěvou mých hudebních kamarádů.

Osobně pokud jedu dál, vždy to s něčím spojím a to i když jde o byznys.

Kluci se dnes přeli, komu bude chybějící ampér víc chybět. Mysi informace dohledáme a zavoláme komu potřebujeme. Z hlediska obchodu se nic neděje. Nejvíc chybí to, že se potkáme s ostatními z oboru. A tak třeba se zase obnoví takový ty regionálky jak to bývalo v Olomouci nebo v Ostravě na Černé louce. Plakat budou asi pořadatelé. Nebo co myslíte, co se může stát jinýho? Stejně se o všem dozvíme buď na internetu nebo ve velkoobchodu. A ti velcí stejně objíždí republiku se semináři. Možná malé firmičky budou na tom špatně. Ale i to je nesmysl, malé firmy to šikovně zvládnou virtuálně. O čem se nemluví, jsou "černá" školení. Ta probíhají úplně normálně. Nedozvíme se o nich protože se pořádají v malých skupinkách pozvaných. Ale nechci bonzovat na kamarády na jejich školení sám chodím. V roušce samozřejmě.

Pavel Horský:
Citace: Jaromír Táborský  15.01.2021, 19:12

Nejvíc chybí to, že se potkáme s ostatními z oboru.

To chce navštívit Elektrickou spojku
https://elektrika.cz/data/clanky/elektricka-spojka-2019

Pak už nebudete toužit po ničem jiném.
To je ten správný odvaz  ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana