Budeme si prohlížet veletrhy jen na mobilním telefonu?
Jaromír Táborský:
Citace: Zdenek Hejčl 14.01.2021, 22:18
Ale pánové a kolegové, máme přece nejlepšího premiéra a managera.
Ten vše zařídí, ke všeobecné spokojenosti!!
Vždyť stát řídí jako firmu. :D :D :D
Myslíte, že premiér ví, co je to veletrh Ampér? Pokud vím, tak to jeho osobní byznys úplně míjí!
Jan Franěk:
Myslím si můžeme plánovat ledasco a je to v pořádku. Nicméně největší neznámou v dohledu několika měsíců až roku, je v současné době právě asi pořádání hromadných akcí včetně Ampéru.
Být organizátorem, snažím se najít "mezeru" mezi omezeními a podobnou akci, třeba i trochu omezenou zorganizovat. Ale z pozice vystavovatele bych se bál, že investice do výstavy se mi jednak žádným způsobem nevrátí, nebo propadne v případě zhořšení situace a tedy i připravované akce. Je to velmi složitá situace pro všechny zůčastněné a sám jsem zvědav jak to dopadne. Pokud se Ampér konat bude, jistě se tam nějaký den ukážu. 8)
To Jaromír Táborský - Kolega Hejčl to napsal ironicky, jako vtip. I vzhledem ke smajlíkům to berte s rezervou ;) ;)
Pavel Horský:
Do hlasování jsem dal 20%. Vzhledem k rozsahu akce bych to viděl pomalu na nulu :-[ A mrzí mě to.
Jaromír Táborský:
Citace: Jan Franěk 15.01.2021, 08:41
To Jaromír Táborský - Kolega Hejčl to napsal ironicky, jako vtip. I vzhledem ke smajlíkům to berte s rezervou ;) ;)
Pane Franěk, s rezervou poslední měsíce beru asi všechno :-)
Ale začínám čím dál víc pochybovat i tomto ...
Citace: Pavel Horský 13.01.2021, 09:20
S objednávkou ubytování tedy ještě chvilku počkám. Když vidím, jakým fofrem se očkuje a jaký zmatek doprovází vše v ČR, bojím se, že nejbližší Amper bude až v roce 2022. :-[
On totiž veletrh není auto které se jen přeparkuje. Snadno se může stát, že už nenastartuje. Myslím, že se tady něco maskuje!
Citace: Pavel Horský 15.01.2021, 09:35
Do hlasování jsem dal 20%. Vzhledem k rozsahu akce bych to viděl pomalu na nulu :-[ A mrzí mě to.
Já svůj hlas už odebral a přesunul :-)
Miroslav Minařík:
Aby nedocházelo k informačním šumům ...
.... prosíme všechny zájemce o více informaci ohledně konání veletrhu AMPER aby kontaktovali přímo pořadatele Terinvest/ Hlavní manažer veletrhu Ing. Richard Malina Tel.: +420 221 992 146 http://www.amper.cz
Pokud budeme mít ověřené sdělení, objeví se i zde.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana