Budeme si prohlížet veletrhy jen na mobilním telefonu?
Tým Elektrika:
IDET 2021 se přesouvá na podzimní říjen
Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky IDET se přesouvá na říjen, oznámila společnost Veletrhy a výstavy 18. ledna. Ptáme se Michalise Busiose, co bylo příčinou přesunu veletrhu z června, když na jaře očekáváme konání více veletrhů. Populace se očkuje a existují hygienická opatření. Michalis Busios je ředitelem veletrhu IDET a současně i Mezinárodního strojírenského veletrhu. Jak popisuje rozdíl mezi oběma událostmi z pohledu očekávané veřejné návštěvnosti? Pokud budeme hovořit o Mezinárodním strojírenském veletrhu, lze věřit tomu, že pokud půjde vše tak, jak tvrdí vláda, tentokrát se opravdu bude konat? Pokud budou setkávání možná, tak jak se odhaduje, nebude na podzim na veletržní ploše po tolika přesunech termínů naopak příliš husto?
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
IDET 2021 se přesouvá na podzimní říjen
Pavel Ryšavý:
Tak jsem dal do tipovací tabulky 0%, zatím to vypadá, to buď nebude, nebo se to smrskne na okresní výstavu, kdy nejvzdálenější účastník bude moci přijet až z Líšně (pro neznalé - okrajová část Brna) a na zastávce šaliny Novolíšeňská bude karanténní stanice, kde bude muset podstoupit test.
Jan Yossarian:
U nás ve firmě brutální lock! Všichni doma a přitom v pohotovosti! Já se z toho..... Nesmíme ani na školení a na veletrhy? Hmmm...
Jaromír Táborský:
Hmmm, další ....
FORMY a PLASTY 2020
(PLASTEX EDITION) 7 a 8. října, Výstaviště BRNO
AKCE ZRUŠENA
https://www.konference-plasty.cz
A na Ampéru stále vidím jen:
Vážení vystavovatelé a partneři veletrhu,
přípravy veletrhu AMPER 2021 v květnovém termínu pokračují.
Očekává se, že v květnu bude epidemiologick á situace natolik příznivá, že umožní otevření restaurací, hotelů a vybraných hromadných akcí. Veletrhy by to měly být především, neboť svým charakterem z hygienického hlediska odpovídají např. nákupním centrům. Toto stanovisko a konkrétní opatření týkající se bezpečného průběhu veletrhů budou projednávány se zástupci Ministerstva průmyslu a obchodu a Krajskou hygienickou stanicí v Brně. O konkrétních opatřeních a doporučeních vás budeme včas informovat.
Věříme, že veletrh AMPER 2021 bude po delší době významnou B2B událostí svého oboru, která umožní odborníkům chybějící osobní jednání a podpoří vytváření nových obchodních a marketingových vazeb.
Těšíme se na vaši účast a spolupráci.
Tým veletrhu AMPER
http://www.amper.cz
Tak nevím. nerozumím tomu.
Josef Martinský:
Tak to vypadá, že nám asi opravdu nezbývá nic jiného, než se naučit dýchat v kyberprostoru. Když se Němci rozhodli jít do digitálu tak to máme u nás nalajnováno jakbysmet. Nerozumím tomu, že do toho vrážejí takový peníze! Opravdu si myslí, že vyměníme pívo za lajky na facebooku? Nebo jsem možná ignorant a blb který prostě raději čte papír než vyčumuje do displeje jako ... Vraťte nám normální Ampér a digitál si nechte pro své děti nahraní. Stále nějaké registrace a pak mám plnou schránku neuvěřitelných blbostí které prý strašně potřebuji.
Opravdu se mám těšit na něco z toho v příloze? Vždyť to snad už musí skončit ne?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana