Tak ona to není až taková ruina, jak by se mohlo z popisu zdát

Všechny konstrukce jsou v pořádku, jen úplně všechny rozvody (voda, odpad, elektro, topení) jsou v nepoužitelném stavu a musí se udělat nové, plus pár stavebních úprav, co ale nejsou úplně nezbytné.
Část místností má plastová okna, je to polořadovka. TZ spočítané nemám, ale při topení jen proti zmrznutí (topení má termostat) plus trochu víc v té jedné místnosti, tak si myslím, že ještě nějaké peníze na rekonstrukci zbydou

Kdyžtak se budou dle spotřeby průběžně muset měnit plány.
Elektroměr je ale v uzamčené chodbě, takže i ten se bude muset stěhovat při rekonstrukci ven. Jen mi šlo o to, jestli ten nápad, jak pořešit dočasně napájení topení něčemu neodporuje, abych si to nenaplánoval a pak by mi elektrikář řekl, že tak to zapojit nejde. Mezi časem, kdy do domu získám oficiálně přístup a kdy se mohou objevit teploty pod nulou zas tak dlouhá doba nebude.
Ještě bych trochu rozvedl otázku, snad mě moderátoři nesprdnou... Pokud se v průběhu rekonstrukce bude muset zrušit aktuální místo s rozvaděčem a elektroměrem (ten by se přesunul hned na začátku rekonstrukce z domu ven), lze ten rozvaděč na foto použít oficiálně jako stavební rozvaděč nebo ten musí splňovat ještě něco navíc?