Na téma samonahazovacích jističů ...
Miroslav Minařík:
Pánové!
O nahazovacích jističích jsme informovali v hluboké minulosti!
Citace: Miroslav Minařík 16.07.2011, 19:16
Hádanka Radka Červeného. Po spuštění další části našeho webcastového studia ukazujeme jak ovládáme jističe z polohy vypnuto do polohy zapnuto.
Co myslíte, kdo tyto kousky vyrábí a je to oficiální produkt?
nobody:
Toto téma si určitě zaslouží více pozornosti. Všude čtu jen samou chválu ale vždyť to musí mít i stinné stránky. Co kdybych chtěl aby to třeba nenaskočilo? A nebyl v tom domě?
Jan Franěk:
Citace: Peter Navrátil 25.10.2020, 16:09
Toto téma si určitě zaslouží více pozornosti. Všude čtu jen samou chválu ale vždyť to musí mít i stinné stránky. Co kdybych chtěl aby to třeba nenaskočilo? A nebyl v tom domě?
Nerozumím :-\ Pak jde přece o běžnou instalaci bez nahazovače :-\
nobody:
Citace: Jan Franěk 25.10.2020, 20:43
Nerozumím :-\ Pak jde přece o běžnou instalaci bez nahazovače :-\
Napadlo mne, zda by třeba nevznikla situace, kdy bych litoval toho, že ten jistič naskočí sám.
Například:
Budu 100km přihlížet tomu jak mi opětovné nahození jističe způsobí explozi domu (dance)
Peter Lovacký:
Citace: Peter Navrátil 26.10.2020, 07:03
Napadlo mne, zda by třeba nevznikla situace, kdy bych litoval toho, že ten jistič naskočí sám.
Například:
Budu 100km přihlížet tomu jak mi opětovné nahození jističe způsobí explozi domu (dance)
Vzniknúť môže úplne hocičo...
V princípe bezpečného návrhu je to ale celé furt o prostredí do jakého sa EI navrhuje...tak že keď si myslíte že bývate v prostredí kde sa nedá vylúčiť výbuch, tak si tam nič také samozrejme nedáte
Do VV pre výstavbu RD vám ale určite nijaký projektant BE3 nedá, ani keď vy si tam taký VV vo svojich predstavách vidieť samozrejme môžete...no za mňa je to už kus cez čiaru, a také možnosti by som videl v prijateľných rizikách, ktoré samozrejmeže nikdy a nikde nebudú nulové
Samonahadzovač ky by som ale do prostredí na bývanie s laikmi ja osobne nikdy nedával.... ich opodstatnenie v EI sa musí naozaj poriadne zvážiť, napr. pri hľadaní kompromisu medzi bezpečnosťou a hospodárskymi škodami..
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana