Na téma samonahazovacích jističů ...

(1/5) > >>

Tým Elektrika:

Tak toto téma se nakonec převrátilo jinam. Nahazovací jističe!

Jan Yossarian:
Citace: Redakce portálu Elektrika  26.09.2020, 08:02

Tento automatický miniaturní recloser je určen pro automatické ...

Ten nahazovač opravdu funguje? Jak to v praxi skutečně vypadá? Kdo s tím už pracoval?

Jan Franěk:
Funguje opravdu dobře. Sice to má ještě pár drobností na dochytání, na které jsem přišel při jejich montáži, nicméně s vlastním fungováním maximální spokojenost.
Zapojeno to je tak, že po vybavení PCH přijde SMS od EZSky o vybavení PCH 1, nebo 2,3 případně 4. Tedy mám tyto nahazovače 4 v jednom rozvaděči (Nyní si dva montuji i u sebe doma do jednoho z rozvaděčů) Povelem (sepnutím)  PG výstupu z EZSky pak přijde příkaz k nahození. Vše fungovalo na první dobrou bez nejmenšího zaváhání. V provozu je to cca rok. Doma to dopojím tak během 2-3 týdnů. Moc nestíhám.

Jan Yossarian:
Citace: Jan Franěk  03.10.2020, 19:06

Funguje opravdu dobře. Sice to má ještě pár drobností na dochytání, na které jsem přišel při jejich montáži, nicméně s vlastním fungováním maximální spokojenost.
Zapojeno to je tak, že po vybavení PCH přijde SMS od EZSky o vybavení PCH 1, nebo 2,3 případně 4. Tedy mám tyto nahazovače 4 v jednom rozvaděči (Nyní si dva montuji i u sebe doma do jednoho z rozvaděčů) Povelem (sepnutím)  PG výstupu z EZSky pak přijde příkaz k nahození. Vše fungovalo na první dobrou bez nejmenšího zaváhání. V provozu je to cca rok. Doma to dopojím tak během 2-3 týdnů. Moc nestíhám.

To mne docela zajímá. Ne, že bych automatické nahození viděl pozitivní v každém případě, ale u některých vzdálených instalací to může být hodně zajímavé. Často mne totiž zneužívají k nahazování jističů u vzdálených stanic. Jejich vybavení bývá většinou náhodné, ba dokonce nevysvětliteln é.

Vít Rotrekl:
Citace: Jan Yossarian  12.10.2020, 09:31

Jejich vybavení bývá většinou náhodné, ba dokonce nevysvětliteln é.

Vždy to má nějakou příčinu. Jen se někdy dost blbě a dlouho hledá.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana