Na téma samonahazovacích jističů ...

<< < (2/5) > >>

Jan Yossarian:
Citace: Vít Rotrekl  12.10.2020, 20:32

Vždy to má nějakou příčinu. Jen se někdy dost blbě a dlouho hledá.

To jsou moje slova, ovšem marná. jsem ovšem odpovědný za zcela jiné úkony a tak mne pouze zneu využívají na občasné natažení jističů ...

Jde o to, že je tam více zařízení ale právě proto si myslím, že takový recloser tam může být ideální řešení. Ale jak už to bývá, když je tam více majitelů tak je to takový stav jako v SVJ paneláku.

Jan Franěk:
Právě k tomu je to asi nejčastěji určeno.  ;)

V mém případě to bylo velmi specifické, ale nechci prozatím příliš prozrazovat. Myslím že brzo se dozvíte mnohem více a najednou  ;)

Jiří Schwarz:
Citace: Jan Yossarian  03.10.2020, 12:56

Ten nahazovač opravdu funguje? Jak to v praxi skutečně vypadá? Kdo s tím už pracoval?

"Konkurence" nabízí i jiné řešení, nezávislé na nějakém systému jako EZS...
Záleží komu co vyhovuje

Máme na některých zastávkách pohon pro nahození proudového chrániče.
Stává se, že se u rozvodů pro osvětlení něco "orosí",  vnikne tam hmyz,... a při zapnutí vypadne chránič. A při dalším zapnutí už to drží
Takže jsou tam nastavené 2 časy, po kterých to zkusí nahodit a až když je to 3. výpadek po sobě, "automat" to vzdá

mafiak:
Citace: Jiří Schwarz  13.10.2020, 08:29

Záleží komu co vyhovuje

Stává se, že se u rozvodů pro osvětlení něco "orosí",  vnikne tam hmyz,... a při zapnutí vypadne chránič. A při dalším zapnutí už to drží
Takže jsou tam nastavené 2 časy, po kterých to zkusí nahodit a až když je to 3. výpadek po sobě, "automat" to vzdá

Prezradíte tento výrobok? Je to tiež typický problém vzdušných vedení VO.

Jan Franěk:
Citace: Jiří Schwarz  13.10.2020, 08:29

Záleží komu co vyhovuje

Stačilo by si přečíst něco málo o těchto nahazovačích Bonega a dozvíš se, že i tyto mají takovou funkci. Tedy nechápu o jaké závislosti na EZS píšeš. Ten levnější to má pevně nastavené a u dražšího můžeš počty pokusů a časovou prodlevu mezi nimi nastavovat. Zákazník měl ale jinou představu a chtěl to mít více pod kontrolou (navíc to tam má cca 2h cesty). Proto byla zvolena jiná varianta  ;)  

Doma to bude také automaticky nahazovat a hláška o výpadku mi přijde až poté, co by tyto automatické pokusy byly neúspěšné. ALe i tak budu moci dát další povel k opětovnému nahození (nebo vypnutí, pokud bych potřeboval zrestartovat systém),  přes mobilní telefon a aplikaci kterou ovládám svůj Foxtrot doma.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana