Jak funguje a kde se používá počítadlo úderů blesku?
Hyblos:
Chci si dát na svod nějaký indikátor zásahu blesku. Něco jednoduchého, jednorázového a levného. Někdo tu zmiňoval "indikační karty", ale přes vyhledávač jsem na žádný takový výrobek nenarazil. Nevíte někdo jak se to jmenuje a kdo to vyrábí? Jinak to zbastlím sám z vosku....
František Šohajda:
Pouze teoreticky?
Kolikrát do jednoho místa udeří blesk opakovaně? Na to odpovídá i 62305 ve výpočtu pravděpodobnos ti
úderu....
Má smysl takové "drahé" zařízení používat??
Možná minimálně na velké /rozlohou/ budovy ......
Pavel Horský:
Citace: Hyblos 04.05.2024, 22:14
Chci si dát na svod nějaký indikátor zásahu blesku. Něco jednoduchého, jednorázového a levného.
Pozor, musí to být výrobek schválený k těmto účelům. Jednorázové hračičky z Temu a Aliexpresu vám také mohou jednorázově zapálit střechu nad hlavou. Takže nevymýšlet kraviny a věnovat se smysluplnějším věcem.
Hyblos:
Aliexpres dobrej typ ale tam jsem taky nic nenašel. Skoro bych tipoval že kromě klasického počítadla se nic takového nevyrábí. Dám si na svod indikátor přilepený tavným lepidlem, až upadne tak si svody zkontroluju a je to zadarmo. Počítadlo za 10tis na rodinný domek - (poklona) nechci.
Hyblos:
Aliexpres dobrej typ ale tam jsem taky nic nenašel. Skoro bych tipoval že kromě klasického počítadla se nic takového nevyrábí. Dám si na svod indikátor přilepený tavným lepidlem, až upadne tak si svody zkontroluju a je to zadarmo. Počítadlo za 10tis na rodinný domek - (poklona) nechci.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana