Může být automatická pračka s krytím IPx4 umístěna v zóně č.2?
Pavel Horský:
Celkem zábavné téma, které mi připomíná debatu nad nesmrtelností chrousta. Byl někdo z vás v typizovaném panelákovém bytě? No táááááák...... ...... Onehdá jsem navštívil klientku, která mi říká "pán mi v koupelně udělal zásuvku pro pračku, která je dostatečně vzdálená od vany a když odcházel, proškolil mě o tom, že bych si neměla pračku do koupelny dávat, pokud nebude vodotěsná". Co na to říci? "Paní, perte na valše".....a pak se vám dostane odpověď...."No jo, ale Maruš od vedle má pračku normálně v koupelně, je jí sedmdesát a nikdy s tím neměla problém".
Odcházím, bo číst kraviny, na to opravdu nemám čas. (zle)
Peter Lovacký:
Kvalita v technike je tiež otázka rozumného výberu z hľadiska úžitkovej hodnoty. Bo z hľadiska rýchleho technologickéh o vývoja top kvalita drží aj "100 rokov za opicami a i teraz platnými normami", a teda škoda ju meniť keď jej nič nie je :)
Nokii 3310 u kdejakej babky tiež ešte furt nič nie je :D
Peter Lovacký:
Jéj, to som mal dať do inej témy :), ku výdrži plastov, pardon nech moderátor prehodí pls :)
Matěj Horák 75:
Citace: Pavel Horský 10.03.2020, 07:40
Celkem zábavné téma, které mi připomíná debatu nad nesmrtelností chrousta. Byl někdo z vás v typizovaném panelákovém bytě? No táááááák...... ......
Pane Horský nerozumím Vašemu příspěvku. Co jste Vaším příspěvkem chtěl říct?
Může být dle Vašeho názoru AP v zóně č.2?
Matěj Horák 75:
Doplňuji k diskuzi ilustrační obrázek.
Je některá z uvedených variant možná dle normy?
Předpokládejme, že AP je IPx4.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana