Proč nemohu razítkovat projektovou dokumentaci razítkem revizního technika?

<< < (4/9) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Přemýšlím o tom, že vnučce odcizím tiskátko s prasátkem a začnu s ním signovat revize. Ať mi pak takovou revizi někdo zkusí zpochybnit.

Bašta Roman:
Pracovníci nejen stavebních úřadů vyžadovali, a někteří z neznalosti stále vyžadují, razítka protože 'vždycky tam nějaké bylo...'.
Čím víc ho budete dávat dobrovolně na kdejaké zbytečné lejstro, tím víc po nás bude vyžadováno na ještě zbytečnějších lejstrech.Váhu dokumentu to nezvýší, leda v očích úředníka (ne nutně jen státního - najdete je všude) a pak teprve nezbyde čas na práci 'u strojů'.
Ještě by nebylo od věci razítka v budoucnu nahradit hologramem.  ::)
Citace: Jirka Š. Svejkovský  29.10.2019, 18:37

Přemýšlím o tom, že vnučce odcizím tiskátko s prasátkem a začnu s ním signovat revize. Ať mi pak takovou revizi někdo zkusí zpochybnit.

Zabírám si králíčka   8)

Peter Lovacký:
Ja by som si dal na projekty zrobiť inú pečiatku, na ktorej by som mal číslo osvedčenia čo ma oprávňuje na projektovanie a tie čísla osvedčení by som otlačil tam kde patria. Na revízii by tiež čudne vyzeralo že ju zrobil projektant :)
Určite máte pán Horský osvedčenie aj na projektovanie a na ňom bude iné číslo
A hej, tiež pečiatkujem i keď netreba  ;),  jak každý

Jan Alin:
Proč by projektant nemohl dát na projekt i své razítko revizáka pokud ho má.  ;)

Zažil jsem dokonce situaci, kdy projektant, byl zároveň i montážní firmou a revizním technikem. Ta práce byla odvedena celkem pěkně. Asi není nad to když to člověk musí vymyslet, udělat i zkontrolovat a ručit za to svým vlastním jménem.  ;)

Vít Rotrekl:
Citace: PetoL  29.10.2019, 20:44

Ja by som si dal na projekty zrobiť inú pečiatku, na ktorej by som mal číslo osvedčenia čo ma oprávňuje na projektovanie a tie čísla osvedčení by som otlačil tam kde patria. Na revízii by tiež čudne vyzeralo že ju zrobil projektant :)

Nevím jak je to na SVK, ale ja mam jen jedno opravneni - na projekci, mo taze i revize. Tedy i jen jedno číslo.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana