Mohou být ve dvou podomítkových krabičkách 2 různé fáze?

<< < (3/7) > >>

Milan Hudec:
Citace: Pavel Horský  17.12.2018, 07:14

Nehledě na to, že jsou průchody od sebe navzájem vzdáleny v rozměru dvou krabic, takže se dají využít oba dva a je po problému.
Kabel CYKY-J5x....... za mě určitě NE.

Tak toho jsem si nevšiml, v tom případě dotaz nechápu vůbec.

Radek Červený:
Citace: Libor Smeja  16.12.2018, 21:29

To nemáte úplně pravdu. Kabely se musí protáhnout ve vápennopískovc ovém zdivu v k tomu určených elektrokanálcí ch o délce 3 metry od stropu k zásuvce. Průměr elektrokánálku je 38 mm a je rozdíl tam tahat 1x 5Jx2,5 nebo 3x 3Jx2,5.

To jsou mě novinky  :o
Mám tomu rozumět tak, že když si koncák postaví dům z nějakého marketingového nesmyslu, tak že kvůli tomu všechny technické profese ohnou požadavky norem na bezpečnost tak, aby šel tento bastl vůbec dokončit?
To by mě zajímalo, co se ještě nového dozvím  (zle)

Libor Smeja:
Citace: Pavel Horský  17.12.2018, 07:14

Nehledě na to, že jsou průchody od sebe navzájem vzdáleny v rozměru dvou krabic, takže se dají využít oba dva a je po problému.
Kabel CYKY-J5x....... za mě určitě NE.

Druhý průchod je na data, které jdou většinou u každé více nasobné zásuvky. Osově jdou průchody 12,5 cm od sebe.

Libor Smeja:
Citace: Radek Červený  17.12.2018, 07:42

Mám tomu rozumět tak, že když si koncák postaví dům z nějakého marketingového nesmyslu

Ten marketingový nesmysl se jmenuje VPC (vápennopískové zdivo - výrobci Vapis, Kalksandstein, Silka - vše SRN, u nás KM Beta) a je to nejvhodnější materiál pro stavbu pasivnich domů a pasivních bytových domů.

Pavel Horský:
Citace: Libor Smeja  17.12.2018, 08:39

Ten marketingový nesmysl se jmenuje VPC (vápennopískové zdivo - výrobci Vapis, Kalksandstein, Silka - vše SRN, u nás KM Beta) a je to nejvhodnější materiál pro stavbu pasivnich domů a pasivních bytových domů.

A je problém do tohoto stavebního materiálu vyfrézovat drážku?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana