Jak revidujete spotřebitelem instalované LED pásky?

<< < (5/7) > >>

Milan Hudec:
Citace: František Šohajda  24.09.2018, 14:01

Nevím, co chcete na LED pásku na 12V revidovat??
Nebavím se o zdroji !

To jako by jste dělal při revizi spotřebičů dle ČSN 33 1600,ed.2 revizi na myš od PC?? (dance) (dance)
(ale i takoví se najdou co to dělají!! Je to někdy až k pláči!  ;D ;D  >:D)

Jak píše kol. Schwarz
Pod 50V už musíte mít jiný bod ŽL. Na běžný ŽL co máme všichni  Revize,montáže......... a zkoušky toto nesmíte dělat!! Ani revize!!
Je to na pokutu od ŽL! Už jsem to zažil u nouzových svítidel na 3,6V baterie!Napoprvé bylo uděláno TY,TY,TY ! ;D ;D ;D

Např. rozvod 12V v baterkárně s proudy desítek Ampér je jistě instalace, tj.možnost zahoření atd.
Neřekl bych že rozhodují jen Volty, nové připravené NV tuto oblast již definuje i z těchto hledisek.

Radim Strycharski:
Citace: Milan Hudec  24.09.2018, 20:01

Neřekl bych že rozhodují jen Volty, nové připravené NV tuto oblast již definuje i z těchto hledisek.

Vždyť vyhláška 73/2010 Sb. na to pamatuje taky, když hovoří o bezpečných hodnotách proudů a napětí.

Milan Hudec:
Z hlediska zahoření je ovšem výkon v současné době nedefinován, můžeme si trochu pomoci s  příměrem k ochraně "v dřevostavbách" tj. 230/3, ale to nebude ono.
Dle mého názoru 80W již zapálit může.

Radim Strycharski:
Citace: Milan Hudec  24.09.2018, 22:27

tj. 230/3, ale to nebude ono. Dle mého názoru 80W již zapálit může.

Spíš 230x0,3 a podle mě dostatečné pro argumentaci o normativním ustanovení. 300 mA bylo zvoleno pro 230 V a tudíž nepřímo záměrně pro výkon někde okolo 230x0,3.

Milan Hudec:
Citace: Radim Strycharski  24.09.2018, 22:41

Spíš 230x0,3 a podle mě dostatečné pro argumentaci o normativním ustanovení. 300 mA bylo zvoleno pro 230 V a tudíž nepřímo záměrně pro výkon někde okolo 230x0,3.

Vzoreček jsem napsal lajdácky, omluva.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana