Která ČSN pojednává o připojování velkých spotřebičů v kuchyni?

<< < (3/8) > >>

Pavel Horský:
Ano, je to přesně tak jak píší kolegové. Mikrovlnku také rád vidím na samostatném okruhu.

Milan Hudec:
Citace: Jiří Schwarz  23.08.2018, 19:15

U těch s citlivou elektronikou proto, aby špičky ze sítě chránili řídící elektroniku...
A jinak proto, aby se bordel, co dokáže vyprodukovat mikrovlnka, u které "za rýžovou plantáží" ošidili co se dalo, nešířil zbytečně po síti...

Pokud někdo má možnost se na anylyzátoru mrknout na hrůzy co z mikrovlnky lezou, vřele doporučuji.
Byl to pro mne základní studijní materiál když jsem se učil s analyzátorem dělat.

Kastner Lubomír:
Já bych si také trošku ohřál polívečku. V poslední době se na trhu objevují stále více výkonné spotřebiče jako např. varné desky, grilovací desky, trouby apod. které jsou výkonově hodně nad zažitými starými standarty. A navíc někteří výrobci si vymiňují speciální zapojení zvláště co se týká ochranného vodiče. Proto by si uživatel už při konzultacích s projektantem měl ujasnit co a kde bude mít. Pak se jen velmi těžko předělávala zasekaná instalace a další problémy s tím spojené. Tedy pokud bychom měli následně dodržet podmínky zapojení dané výrobcem a následně třeba uplatnění záručních podmínek a to ani nemluvím o bezpečnosti.

Milan Hudec:
Tak desítečka zž z rozvaděče směr sporák už je snad samozřejmá :)

Pavel Horský:
No to určitě není ??

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana