Je nutné při změně osvětlení již přidat proudové chrániče na světelné obvody?
ACEOF ACES:
Já jsem pochopil příspěvky Maroše Kleina tak, že by se měly používat bezpečné spotřebiče bezpečným způsobem a elektroinstala ce by měla být udělaná a udržovaná ve stavu, aby byla bezpečná, i v případě selhání doplňkové ochrany proudovým chráničem.
Žvak Petr:
Citace: Miroš Jan 11.05.2018, 10:57
A na to jsi přišel jak?
Bral jsem možnost strčit do zásuvky spotřebiče, které bych tam jinak nestrčil.
Hodně lidí a to díky propagaci PCH si myslí, že když mají chránič, nic se jim nestane.
Dobrá instalace a spotřebič dobrého výrobce - dostačující.
Pro děti, retardované a alkoholiky stačí dobrá plastová zábrana v zásuvce.
Pro koupelny a práce ve venkovním prostředí - snad - počítá se s určitým odporem lidského
těla. Dehydratovaný a hubený má tím pádem větší šanci než " dobře živený a po práci i zavodněný. Je pivo lepší vodič než třeba ...........nic dobrého nealko mě nenapadá :D
Milan Hudec:
Hubenej a k tomu dehydrovanej umře sám i bez zásahu proudem (dance)
Naopak břicho může sloužit coby kondenzátor a tělesný tuk coby jeho vybíjecí odpory.
Všimněte si že žádný elektrikář není tlustý, jen má stavbu těla moudrou přírodou přizpůsobenou svojí profesi..
Žvak Petr:
Citace: Milan Hudec 11.05.2018, 13:14
Hubenej a k tomu dehydrovanej umře i bez zásahu proudem.
Nevím, jak se dává palec nahoru pane Hudec - ale má to ho tam a to nejen za tuto poznámku.
Když už jsme u toho.... nevíte ideální váhu a vodivost RT?
Chodit stále v gumákách a stále nosit pryžovou podložku mě už nebaví.
Jan Franěk:
Citace: ACEOF ACES 11.05.2018, 11:50
Já jsem pochopil příspěvky Maroše Kleina tak, že by se měly používat bezpečné spotřebiče bezpečným způsobem a elektroinstala ce by měla být udělaná a udržovaná ve stavu, aby byla bezpečná, i v případě selhání doplňkové ochrany proudovým chráničem.
To tam čtěte něco jiného, než já. Navíc myslet si že někdo kdo chce ušetřit za PCh bude platit pravidelné kontroly a revize, nebo jakoukoliv údržbou dříve než se mu něco pos....e, je jako si myslet, že svět je spravedlivej, všichni poctiví a tím pádem nepotřebujeme policii.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana