Jaký průřez vodičů zvoli k LED světlům 36W 12V aby nepohasínaly?

<< < (5/7) > >>

Radek Červený:
Citace: Libor Smeja  19.12.2017, 22:55

Prosím vás, najde se zde někdo, kdo mi odpoví na moji otázku? Zatím se tady řeší všechno možné, než jen to, zdá někdo zná odpověď a napíše ji.

Otázka zněla: Jaké zvolit průřezy vodičů pro jednotlivé délky (délky uvedeny v prvním příspěvku),  aby nedošlo ke změně svítivosti a provoz byl bezproblemový?

Už jsem se snažil vám pomoci před několika dny. Bohužel jste neodpověděl základní otázku a to je maximální povolený úbytek na napájení svítidla uvedený výrobcem. Bez toho se prostě nehnete, i kdybyste sekal o půlnoci ohmův zákon z paměti jak Baťa cvičky.

Pochopte prosím následující drobnosti.
Tento web není projekční poradna zdarma Ládi Hrušky. Pokud i přesto máte potřebu tuto činnost zde suplovat a z jakéhokoliv důvodu nehodláte tento návrh nechat zpracovat na profesionální úrovni, přejděme k bodu č.2. A to je to, že kromě nějaké základní pokory a slušnosti uvedete i základní vstupní parametry pro výpočet. Bez toho se prostě nehneme, protože křišťálová koule je zrovna na servisu, černá kočka čerpá řádnou dovolenou a s věštěním je tudíž konec. Smutné je, že z vašich výkřiků zde mám akorát pocit, že nezvládáte ani tu pokoru, ani základní technické znalosti pro tuto činnost potřebné. Pak je těžko radit, pochopte to.

Tak co, pohneme se? Je to na vás.

ACEOF ACES:
Např.: 6 4 4 2,5 1,5 1,5 mm2

Libor Smeja:
Citace: Jirka Údržbář  19.12.2017, 23:29

Pokud máte trafa opravdu od Elektrokovu Znojmo, tak máte doporučené průřezy a délky v návodu u toho trafa (viz příloha).

(poklona)  za váš příspěvek a za přílohu.

Libor Smeja:
Citace: ACEOF ACES  20.12.2017, 15:00

Např.: 6 4 4 2,5 1,5 1,5 mm2

(poklona)  za váš příspěvek.

Libor Smeja:
Citace: Radek Červený  20.12.2017, 12:38

Už jsem se snažil vám pomoci před několika dny. Bohužel jste neodpověděl základní otázku a to je maximální povolený úbytek na napájení svítidla uvedený výrobcem.

Tuto informaci jsem zatím bohužel nezjistil.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana