Proč jsou jističe OEZ vhodné jako hlavní jističe před elektroměrem?

<< < (4/6) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda  30.07.2017, 18:48

Lidé z energetiky na nic samy nepřišli!

Já se o ženách snad nezmiňoval.

Pokud mám brát vážně tyto konspirace, pak OEZ má péči o to aby nedocházelo k záměnám jističů víc, než energetiky samotné!

Jsem překvapen, že to všichni víte líp, než v OEZ a E.ONu kam jsem volal.
Ještě, že existují tyto diskuse!
 (dance)

Pavel Horský:
Ještě by mě zajímalo, kolik RT dostalo od energetické společnosti vědět o zákazu montáže nevyhovujících typů. Nebýt kamarádů co montují elektroměry u ČEZ, tak bych dodnes věděl prdlajs.
Jinak to vidím stejně jako kolega Červený. Zatím mě nikdo nepřesvědčil o tom, že to není pravda, tak jaká konspirace. Je to jen osobní názor založený na stejném lejnu jako řeči o tom, že to není pravda.

František Šohajda:
Citace

Já se o ženách snad nezmiňoval.
Omlouvám se, překlep a pak to nečtu! :'(

Citace

Jsem překvapen, že to všichni víte líp, než v OEZ a E.ONu kam jsem volal.

Mirku,nebuď tak naivní, že ti EON řekne celou pravdu! To by se nesměli jmenovat EON. ;)

Citace

kolik RT dostalo od energetické společnosti vědět o zákazu montáže nevyhovujících typů.

Žádný, prý máme denně sledovat  jejich portál?

Miroslav Minařík:
Do diskuse je určitě dobrým přínosem uvést případná oficiální vyjádření institucí.
Proto pokud máte podezření, vzneste oficiální dotaz (třeba e-mailem) na organizaci.
Tak lze předejít mnoha mylným domněnkám.

Citace: František Šohajda  31.07.2017, 08:41

Omlouvám se, překlep a pak to nečtu! :'(

Mirku,nebuď tak naivní, že ti EON řekne celou pravdu! To by se nesměli jmenovat EON. ;)

Františku, myslím, že se nic neděje, iy je moje deformace :-)

K té pravdě ...
záleží koho se ptáš. Na zjišťování "pravdy" existuje několik metod.

Pavel Horský:
Citace: František Šohajda  31.07.2017, 08:41

Žádný, prý máme denně sledovat  jejich portál?

Nevím jak je to dnes, ale pře několika měsíci, kdy se mi do rukou dostalo prohlášení ČEZ, toto na netu pověšeno na 100% nebylo a i přes to nám RT bylo dáváno najevo, jací že to jsme blbci, když nic nevíme.
Byl to záměr nebo jen neschopnost odpovědných lidí?
Zase se tu schyluje ke konspiraci.... .............. .............. ........... ;) :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana