Může mít staveništní rozvaděč pro funkci nouzového vypnutí napěťovou cívku?
Milan Karvánek:
TO: Janča > tak jinak, norma nám popisuje jasně jaké způsoby lze použít pro bezpečnostní vypínání, nic víc, nic míň. Svojí zkušenost jsem popsal v předchozím textu. Mě o nic nešlo, ale dovedete si představit, že třeba se zedníkem klepe probíjející míchačka a jeho kolegové se mu marně snaží pomoct nefunkčním tlačítkem nouzového vypnutí? Já bych jako revizák vtakové komedii dost nerad učinkoval. >:(
Jan Vejražka:
Tak my máme v práci laboratoř, kde se vyvíjí řídicí SW pro trakční pohony. Jsou tady zdroje (regulační transformátor, řízené usměrňovače, dynamo) vyvedené na svorky na stolech. Celé je to napájeno přes jistič s motorovým pohonem, jehož vyrážecí cívka je ovládána červenými tlačítky CENTRAL STOP.
Podle původního projektu byla ta vyrážecí cívka napájena ze stejného zdroje 24V jako celá ovládačka, tedy v případě výpadku ovládacího napětí by sice něšel CENTRAL STOP, ale také by odpadly všechny stykače a pod napětím by zůstaly jen zásuvky.
Pak se ale projektant zamyslel a přidal tam zvláštní zdroj pro CENTRAL STOP, který je napájen z jističe motorového pohonu, tedy trvale. Snažili jsme se mu to rozmluvit, ale pak jsme si řekli, že on je projektant ví, co dělá, a je za to odpovědný.
Jak to tady čtu, tak je to všechno špatně, ani jsem netušil, že hrozí přepálení vyrážecí cívky. Pochopitelně to má revizi.
Na druhou stranu: Těch červených tlačítek je tady 10. Jak spolehlivý by asi byl řetězec 10 rozpínacích kontaktů na 24V?
Je vidět, že se odborníkům nesmí příliš věřit....
Petr Doležal:
To Vejražka:
S tou spolehlivostí bych se netrápil, řetězec jako řetězec.
Systém rozepínacích kontaktů má neskonalou výhodu v tom, že hlídá sám sebe.
Systém zapínacích kontaktů tuto vlastnost nemá a kde máte záruku, že při občasném použití kteréhokoliv tlačítka zoxidovaný kontakt sepne ? Zvláště při 24 V !
Georgis Fasulis:
To Vejražka: Termín Central stop pochází z elektrikářskéh o slangu, ale žádná ČSN jej nezná! Existuje pouze Nouzové vypnutí a Nouzové zastavení. Všechny ty termíny "centralstopy" a "totalstopy" používáme jen slovně - v projektové dokumentaci nebo dokonce v provozu nemají takové termíny co pohledávat!
Jan Vejražka:
My na těch tlačítkách máme červeně napsáno CENTRAL STOP.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana