Proč se projektují vypínače před hl. jističe bytovových domů?
Štefan Beláň:
TO: Tesař
Je vidět že máte opravdové znalosti z oblasti bezpečnosti. >:( Už jste někdy tahal pojistky z HDS pod zatížením? To jste tedy pěkně ustřelil!
Nejste náhodou ten požárník s izolovanou sekyrou? :D
P. S. A to nechci zacházet do detailů, kde jsou v objektech evakuační výtahy, čerpadla a jiná zařízení.
Pavel Tesař:
To Beláň
Omlouvám se, ale pouze jsem se snažil tlumočit názor na tento problem od Ministerstva pro místní rozvoj , Ing. K. Dvořáčka z STÚ-E a ing. Kříže z IN-EL.
Od teď budu vždy respektovat jen váš názor.
o:-)
Štefan Beláň:
TO: Tesař (no)
1) Nic jste tady netlumočil z vyjádření ing. Dvořáčka.
2) Vámi poskytnuté vyjádření je pouze výklad MMR, a zveřejněné ing. Dvořáčkem. To ještě neznamená, že se s tímto vyjádřením ztotožňuje.
3) Nikde ve vyjádření se nehovoří o použití či zakázání pojistkových odpojovačů. Logicky je to ale jediné možné řešení pro použití pojistkové skříně jako hlavní vypínač, což je pro vás asi těžko pochopitelné.
4) Při argumentování jako "Zase jsme papežtější než papež." si lépe přečtěte texty které používáte a na které reagujete.
5) Koho budete či nebudete respektovat je pouze Vaše osobní rozhodnutí, za které si nesete také plnou odpovědnost.
Karas Jiří:
Pane Tesař,zkuste požádat rozvodné závody o možnost používání HDS jako hlavního vypínače.
A napiště mě jak jste dopadl.
Josef Hájek:
To Kamil Novák: pokuste se získat oficiální stanovisko hasičů :
1. HDS=hlavní vypínač objektu.Vždy a všude.
2. Hlavní vypínač objektu=HDS.Vždy a všude.Tzn,že hlavní vypínač(e)objektu jsou pro kočku,postačí HDS.
Já jsem před lety nepochodil.Mož ná,že už změnili názor.
HDS může či musí v určitých případech nahradit hlavní vypínač(e) objektu,když tam fyzicky chybí.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana