Co bylo na AMPERu 2017 zajímavého?

<< < (3/5) > >>

Jiří Schwarz:
Citace: Lukáš Rotrekl  25.03.2017, 14:46

...
Zásadní:
Nebyla tombola  :)

Byl tam stánek, kde mě slíbili, že když jim dám vizitku, mohu vyhrát tiskárnu, prý v současné době nejrychlejší u nás.
Asi jsem nebyl vylosován, neozvali se...

Pavel Horský:
Citace: Jiří Schwarz  25.03.2017, 17:17

Byl tam stánek, kde mě slíbili, že když jim dám vizitku, mohu vyhrát tiskárnu, prý v současné době nejrychlejší u nás.
Asi jsem nebyl vylosován, neozvali se...

Jestli nejsi Jirko tak trochu naivní  (dance)

Jan Franěk:
Osobně jsem byl s Amperem spokojen. Nutno ovšem dodat že především dík osobním setkáním. Jinak odklon od klasických instalací k průmyslu a robotizaci, mě trochu překvapil, stejně jako Honzu Hájka.
Pak také ubylo velkých stánků, velkých hráčů. Některé se jen smrskly jiné(jiní) chyběly zcela. Z mého pohledu je to klesající trend, protože mě zajímá právě ta "instalatéřina" a někteří chybějící hráči mě samozřejmě nutí zamyslet se nad tím, proč tomu tak je.
Ovšem co považuji za největší mínus letošního ročníku, je to, že jsem si nemohl pustit on-line vysílání z výstavy. Je sice pravdou že alespoň byl trochu větší prostor na pokec u stánku Elektriky, ovšem vysoko nasazená laťka z minulých ročníků se tak jen těžko překonává.

Katalogy jsem si odložil právě u Elektriky ( (poklona) ) ale díky jejich množství ani jejich celodenní nošení není problém. V tom jsem se dost ukáznil již před lety.

(poklona)  všem kdo si našli na mě čas a věnovali mi alespoň chvilku svého času. Jinak potvrzuji že se H. Hájek nudil, protože měl čas i drobné vtípky jak že školních lavic  ;D

Pokud bude tento sestupný trend pokračovat, asi jen těžko najdu za pár let dostatek důvodů k cestě do Brna, což je opravdu velká škoda. Na regionální výstavě potkám jen malou část lidí co v současnosti v Brně na Ampéru běžně potkávám .

Miroslav Minařík:
Citace: Jiří Schwarz  24.03.2017, 21:55

P.S. Ne že by mě to tam tak moc chybělo, ale byl tam někde "fenomém dnešní doby" - DRON? :-)

To víš, že tam dron byl! A pěkný macek!
Dokonce máme i videoreportáž!
Ale protože jsme jeli všechny reportáže jako kdysi "za krále klacka",  tak bude venku až někdy.

Michael Rychnovský:
Veletrh AMPER byl i letos zajímavý. Setkal jsem se zde opět s kolegy kamarády, získal i nové kontakty. Potěšilo mě, že jsem letos na veletrhu nikde nenarazil na podvodníky s aktiváky. Trochu mě zklamal můj oblíbený Fronius, který měl oslavovat 25 let od založení fotovoltaické divize, a nic nebylo. Pěkné byly elektromobily, nejvíc mě ale zaujal nádherný dámský elektro kočár z roku 1906 !,  který je stále plně funkční. Byl vyroben v USA, provozován v Kanadě a nakonec zakoupen na aukci v Anglii. Ve čtvrtek odpoledne jsem našel letos poněkud schovaný stánek Elektriky, bohužel byl prázdný a zavřený.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana