Co bylo na AMPERu 2017 zajímavého?

<< < (4/5) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: Michael Rychnovský  26.03.2017, 23:05

... letos poněkud schovaný stánek Elektriky, bohužel byl prázdný a zavřený.

Na vysvětlenou...
Nejme klasický vystavovatel. Na veletrhy nechodíme vystavovat produkty, ale natáčet. Proto prezentační stánek opravdu nepotřebujeme. To označené místo bylo malé studio, které jsme využili k nezbytné době. Jinak jsme byli s kamerou všichni v terénu.
Ale v plánu do poslední chvíle bylo veliké překvapení. Inu, nepovedlo se.

Filip Horáček:

Letos jsem se v Brně zastavil jen na půl dnes. Líbila se mi selfie tyč na vysoké napětí od Dehna, konektor do plošného spoje od Phoenixu a zahlédl jsem chytrou popelnici!

Trošku jsem nepochopil proč letos bylo místo Ampérfóra bylo obsazeno kavárnou. U nás kdo nemohl do Brna, po chvilce koukal na živý přenos.

Jinak je Amper víc automatizační než instalační. Divný. Nebo je to jen můj pocit?

Jiří Schwarz:
Citace: Filip Horáček  27.03.2017, 15:10

...
Jinak je Amper víc automatizační než instalační. Divný. Nebo je to jen můj pocit?

Vidím to podobně. Automatizace, průmyslové aplikace a tak trochu i elektromobilit a nám dost elektroinstala ce převálcovala.

Jan Franěk:
Vypadá to, že začnu namísto Ampéru spíš objíždět regionální výstavy. Za poslední opravdový svátek všech elektrikářů začínám považovat spíše Elektrickou spojku. Jak se to píše  ;D elektrikáři sobě?  ;D

raj:
Ampér je ztráta času.
K práci jej nepotřebuji a "na pokec" si zajedu, kdy je třeba.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana