Co bylo na AMPERu 2017 zajímavého?

(1/5) > >>

Miroslav Minařík:
Letošní ročník AMPERu nebyl dle našich představ, ale to už tak bývá, že jeden míní a druhý mění.
Připravované pecky se k oslavě 25. narozenin AMPERu bez živého vysílání uskutečnit opravdu nedaly a proto bude vše zahrnuto do následného běžného vydání na portálech Elektrika.

Tento rok jsme si zopakovali reportážní procházku veletrhem. Byli jsme sice v malém, ale jako obvykle skvělém týmu. Ale proto, že ve čtyřech se opravdu nedá stihnout to, co v patnácti lidech, uniklo nám určitě mnoho zajímavostí.

Pokud jste byli na letošním AMPERu, co se líbilo vám?

(Jan Freudl, Alena a Miroslav Minaříkovi, Karel Herma)

Jiří Schwarz:
S týmem ELEKTRIKA jsem se potkal, ale bylo vidět, že moc času a klidu neměli.
Elektronautů jsem potkal minimum.

Nechci vypisovat konkrétní firmy, ale nenašel jsem některé, které jsem čekal, např. výrobce některých komponentů a kabelů. Ale bylo toho dost k prohlížení, obdivování, na nějaký dotaz,...

Pokochal jsem se prohlídkou různých dopravních prostředků s elektrickým pohonem, od těch nejmenších, až po autobus... Pousmál jsem se nad mopedem nebo Trabantem přestavěným na elektropohon.. . Ale největší můj obdiv v této oblasti patřil těm "nejstarším" elektrovozidlů m - autíčku s VUT (?) Brno a kočáru starému asi 110 let

Takže AMPER 2017 se mi celkově líbil, i když mám dojem, že tomu něco málo chybělo

----
P.S. Ne že by mě to tam tak moc chybělo, ale byl tam někde "fenomém dnešní doby" - DRON? :-)

Martin Červený2:
Ano dron jsem tam zahlédl :-) a taky pěkné klubíčko :-D

Rozmahel Vladimír:
Ve středu ráno, v 8:45h jsme se potkali s Honzou Fraňkem před hlavní bránou. Oba lačni nových dojmů.  :)
Hledal jsem stánek Elektriky, ale nenašel. Nohy ubroušené jako jezevčík.  :)
Až doma na stránkách jsem zjistil letošní variantu.
Proč ne. I tak byl ale Amper dobrý. Domluvil jsem si tam opravu měřáku za rozumnou cenu.
Tak uvidíme co bude za rok. :)

Jiří Schwarz:
Citace: Rozmahel Vladimír  24.03.2017, 22:16

... Nohy ubroušené jako jezevčík.  :)
...

Tady je jedna maličkost na zamyšlenou - ráno mě něco zaujme, chci si vzít katalog,... A musím ho nosit celý den, protože když si ho odnesu na parkoviště do auta, už mi to tam nepustí na stejnou vstupenku.
Nebo je nějaká jednoduchá možnost zajít si do auta a vrátit se?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana