Co bylo na AMPERu 2017 zajímavého?

<< < (2/5) > >>

Zdenek Hejčl:
Tak to bylo vyřešeno  na podmět Honzy Hájka, kde jsem nechal tašku. A pak se vrátil.
 (poklona)  Honzo... ;)
Snad jsem neprášil co jsm neměl...
Asi by bylo velice přínosné mít v každém pavilonu spřátelenou firmu a odložit..,  nebo použít šatnu?

Ivan Taraba:
Citace: Jiří Schwarz  24.03.2017, 21:55

Pokochal jsem se prohlídkou různých dopravních prostředků s elektrickým pohonem, od těch nejmenších, až po autobus...

Rozhodně souhlasím, elektromobily byly velmi zajímavé. Jakpak to asi bude vypadat za deset let? Budou mít svůj pavilon? Nebo veletrh? Či jen malou expozici v muzeu kuriozit?

Také doprovodný program byl zajímavý, zejména energetická soběstačnost.

Je dobře, že se to konalo v těch nových velkých pavilonech. Sice to ještě není jako veletrhy v Německu, ale už doháníme. I vystavovatelé jsou vstřícnější než dříve, kdy se chovali spíše jako otrávení hlídači než jako obchodníci.

Milan Hudec:
Já našel náhradu za původní krabicovou páčkovou Wagovku!,  sice je oproti nové Wago jen do 2,5mm, ale pro běžné instalace dostatečné.

Jan Hájek:
Moje dojmy z letošního Amperu:

úterý - poměrně dost lidí, více než 2016, ale ca od 14-15 hodin tak málo lidí, že i Milan Kaucký si rád povídal

středa -hodně lidí, asi jako loni, ale od 16 hodin velmi málo

čtvrtek - dopoledne více lidí než loni, odpoledne od 14-15 hodin již jen málo.

pátek - v podstatě pouze návštěvy vystavovatelů mezi sebou, po poledni začali někteří nejenom vyklízet, ale i bourat. Tento den jsem si rád povídal s každým, kdo se stavil, bylo na to spoustu času.

Celkově meziročně Amper, nejenom podle mne, upadl tak o 1/3 lidí a to i přes to, že tam bylo poměrně dost škol, asi jako na posledních výstavách Elektrotechnik a v Ostravě na Černé louce, i když vouchery byly pro firmy za velmi příznivou cenu. Dost značek zvolilo taktiku jednou za dva roky a byly i komentáře, že by stačilo jednou za pět. Nedivím se, pokud se investuje za prezentaci několik set tisíc korun, měly by se vrátit do další výstavy.

Tím, že v Pavilonu P, byly pouze stánky a ne Amper fórum jako loni, výstava hodně spadla do procházení uličkami. Všiml jsem si i nárůstu automatizace a odklonu od , ,klasické,,  elektrotechnik y.
 Někteří vystavovatelé změnili stánky na free nálevny a tak odpoledne na Amperu  občas připomínalo  populární sestřihy veselé kamery z Ruska.

Abych celou výstavu za sebe shrnul, nebyla špatná, ale nevidím ani náznak snahy zkusit zastavit sestupnou tendenci, je to škoda, ale je to zase impuls pro nás, zkusit něco nového.

Lukáš Rotrekl:
Tyy jo, a jsme s Petrem slavní :D

Na ampér jsem šel bez nějakých očekávání nasbírání nových informací. Tedy jsem měl domluvenu osobní schůzku s několika dodavateli, se kterými jsme si něco řekli k dosavadní spolupráci, pobavili se o výhledu do budoucna, předběžně domluvili nějaké výjezdní jednání v Alpách. V tomto splnil Ampér má očekávání až na jedno..

Pozitivní:
Nebral jsem sebou žádné díte, tudíž ani žádné neztratil. Dokonce jsem si málem jedno přivedl navíc i s příplatkem :D - Zasvěcení vědí, ostatní se mohou zeptat příležitostně, ale pouze osobně, na "ty internety" to psát nebudu.

Negativní:
Jeden z dodavatelů, kde jsem potřeboval něco zkonzultovat, o čemž jsem se dozvěděl až telefonicky kolem 15.00 už byl v 15:25 kompletně odstěhován.

Zásadní:
Nebyla tombola  :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana