Ví někdo podrobnosti o významných změnách u ČEZ?

<< < (4/7) > >>

František Šohajda:
Zajímavé že nechtějí RZ? Je tam hodně důležitých hodnot!
např. EON chce RZ vidět  (doložit jim přímo) a mám poznatek že to i dokonale čtou.. (dance)
V loni majitel elektrikář chtěl VRZ na elektroměrový rozvaděč a hlásil si to na jejich linku sám. Já jsem dal datum toho dne, kdy jsem tam byl.Majitel to zapoměl a nahlásil to další den....jak to dopadlo? Nepřipojili to, nesedělo datum odplombování s datumem dělání VRZ.
Musel jsem VRZ přepsat (datum) a znovu jim to zaslat......pa k vše OK . ;)

Pavel Horský:
Citace: Martin_Vašíček  13.09.2016, 09:52

No ale podle toho, co je v tom protokolu napsáno, by tento protokol mohl vydat(podepsat) akorát RT (narážím na v protokolu uvedené ČSN a vyhl.).

Ne ne, tento protokol   http://www.cezdistribuce.cz/edee/content/file-other/distribuce/formulare/formd20130808_protokolokontrole_web.pdf
 může vydat prováděcí firma splňující požadavky na kvalifikaci vyhlášky 50/1978 Sb. (tedy NE uklízečka jak mylně píše kolega Svejkovský),  ale musí doložit revizi zařízení dle požadavku ČSN 33 2000-6. Dle revize pak bude zaškrtnuto, zda zařízení vyhovuje nebo nevyhovuje bezpečnému provozu. Číslo revize by pak mělo být zapsáno do formuláře v odstavci Přílohy.

Samotné potvrzení o vydání revizní zprávy   http://www.cezdistribuce.cz/edee/content/file-other/distribuce/formulare/odberatele/formd20141007_potvrzeniovydanireviznizpravy_web.pdf  týkající se výhradně revize elektroměrovéh o rozvaděče by pak mělo stačit jako jediný doklad o tom, že místo odpovídá požadovanému stavu. Nevidím důvod, proč by měla být ještě na ER vydávána samostatná revizní zpráva.

Soukupp:
Citace: František Šohajda  13.09.2016, 11:40

Zajímavé že nechtějí RZ? Je tam hodně důležitých hodnot!
např. EON chce RZ vidět  (doložit jim přímo) a mám poznatek že to i dokonale čtou.. (dance)
V loni majitel elektrikář chtěl VRZ na elektroměrový rozvaděč a hlásil si to na jejich linku sám. Já jsem dal datum toho dne, kdy jsem tam byl.Majitel to zapoměl a nahlásil to další den....jak to dopadlo? Nepřipojili to, nesedělo datum odplombování s datumem dělání VRZ.
Musel jsem VRZ přepsat (datum) a znovu jim to zaslat......pa k vše OK . ;)

Ročně dělám více než 100 žádostí o smlouvu pro E on a nikdy po mně nikdo nechtěl samostatnou revizní zprávu.

Radim Strycharski:
Co se týče toho formuláře, tak nevidím nějakou změnu. Jak ve starém, tak v novém je připuštěna možnost místo formuláře přiložit revizní zprávu. I když je pravda, že některé dámy za přepážkou striktně vyžadují formulář  (zle)  Jednou dokonce s odůvodněním, že v revizní zprávě se nelze snadno orientovat.

Citace: Pavel Horský  10.09.2016, 08:17

No počkej Zenku. Jak, že si jich nemusím všímat. Přece někdo nevydal formulář o revizi jen tak z nudy?

Úplně bych to nevylučoval. Stačí jedna organizační změna ve středním managementu, nějaké oddělení přijde o pracovní výkon a začne si horečně hledat náplň pro posílení pozice.

Jirka Š. Svejkovský:
Taky to po mě nikdo nikdy nechtěl, je to preventivní opatření. Navíc, tato "revize" má 1 stránku A4, vyplnit mi to zabere tak 5 minut.

Striktně řečeno, výraz "Potvrzení o vydání revizní zprávy" mi říká, že opravdu došlo k vydání této RZ. Proto jí přikládám (vydávám).

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana