Mohu elektrikáři věřit, že dodrží požadované připojovací podmínky?
Roger:
Citace: MartinSvantner 20.05.2016, 15:07
Od CEZu mam odsouhlaseno navyseni hlavniho jistice (z 1x16A na 3x25A). Sehnal jsem si elektrikare, ten ohlidnul misto, udelal navrh ceny za novy privodni kabel, rozvadec pro elektromer a jistice.
Mam s nim sepsat dohodu o dilo? Ohledne placeni mi rekl, ze da fakturu a revizi a 3 tydny splatnost a konec. Co kdyz mi z CEZu to potom nezaplombuji/nevymeni elektromer. Budu mit novy rozvadec, ale na okrasu? Mate s tim zkusenosti? Je normalni chtit po elektrikari aby vzal na sebe zodpovednost za dodrzeni pripojovacich podminek?
Jelikoz to sem pisete, tak patrne vas sehnany elektrikar nechce vec vyridit za Vas s Cezem? On je soucasne revizak?
Doporucuji najit si nejakeho, s kym udelate dohodu na klic, proste ze to vse zaridia udela a za pevnou cenu.
Dale musite cezu zaplatit za navyseni jistice.
František Šohajda:
Citace: Ludvík Kubík 22.05.2016, 20:40
Tohle snad nemyslíte vážně, revize nic neznamená?
To myslím smrtělně vážně!!
Rvize dodaná, zkontrolovaná u ditributora a dojel technik rozvoďák....sc házeli náležitosti,odjel pryč...musel ten RT vše upravit a udělat novou RZ!! ;D
Rozvodak:
Tak ono neni divu, pri tom co nekteri kolegove predaji k preplombovani za dilo. Kolikrat i s revizi hezky od stolu. Kolikrat ma jeden pochybnosti o tom, zda tam skutecne ouradoval elektrikar, natoz RT.
A spolehat se ze rozvodaci budou neco opravovat, no comment. Slusnej rozvodak napise nebyl pristup k om a zavola vam at si to prijedete opravit, nez aby vas nahlasil.
Roger:
Citace: František Šohajda 23.05.2016, 06:17
To myslím smrtělně vážně!!
Rvize dodaná, zkontrolovaná u ditributora a dojel technik rozvoďák....sc házeli náležitosti,odjel pryč...musel ten RT vše upravit a udělat novou RZ!! ;D
To jsou bud fuseri anebo jim jeste tece mliko po brade a nevedi, jak to rozvodak chce?
Martin Svantner:
Zatim diky vsem za odpovedi, utvrdily me v podezreni.
Sepsal jsem celkem jednoduchou smlouvu o dilo, ve ktere specifikuji co chci a ze elektrikar mi zodpovida za chyby vuci distributorovi .
Uvidime jestli se cukne nebo to odsouhlasi.
Jinac jsem jeste zjistil ze nema ani ZL na elektriku, takze kdo vi za koho pracuje.
Ohledne referenci by to bylo krasne, ale je to vesnice, malomestecko, kde na internetu reference nejsou :( a ja tam trvale nebydlim, takze ani z hospody nic nevim.
Dam vedet
Dik
Martin
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana