Mohu elektrikáři věřit, že dodrží požadované připojovací podmínky?

<< < (4/4)

František Šohajda:
Citace

A spolehat se ze rozvodaci budou neco opravovat, no comment. Slusnej rozvodak napise nebyl pristup k om a zavola vam at si to prijedete opravit, nez aby vas nahlasil.

Ano tak!
Montéři RZ nemají v autě skoro ani pojistku, natož tak nějakou svorku!
Slušný rozvoďák slušně zavolá, řekne co je podle něho zle, domluví si další termín na dodání elměru. Mám zkušenosti že jsou slušní (většina z nich).... ;)

Vít Rotrekl:
Citace: František Šohajda  23.05.2016, 16:38

Slušný rozvoďák slušně zavolá, řekne co je podle něho zle, domluví si další termín na dodání elměru.

No že by volali, nevím nevím....občas zákazníkovi, ale spíše než že zavolají, tak emailem přijde list závad...

Citace: František Šohajda  23.05.2016, 16:38

Mám zkušenosti že jsou slušní (většina z nich).... ;)

Už jste měl tu čest s panem Strnadem, který montuje nepřímé měření na Brno-město? O tom kolují docela legendy...

Petr Tobolík:
Citace: Roger  23.05.2016, 12:23

To jsou bud fuseri anebo jim jeste tece mliko po brade a nevedi, jak to rozvodak chce?

Není to tak jednoduché...m líko po bradě mi neteče....ale nikdy si nejsem jistý jestli připojí nebo ne....
Poslední hit-neuznáno pro PE vodič...neuzná no pro sklo před elměrem....
Občas (kluci z Valmezu) neuznají rozvaděč RE přímo originál od výrobce (nebudu jmenovat). A rozvaděč má všechny papíry co má mít.....

a z toho připojí elměr v hliníku....

No...a pak babo raď)))))

Jan Franěk:
Mohu věřit pekaři že mě neošidil, mohu věřit doktorovi, že mě správně odoperuje, mohu věřit......

Celá otázka je nesmyslná. Pokud někomu nevěřím, tak si ho prostě neobjednám. Abych i tak měl jistotu, připravím smlouvu o dílo, kde vyžaduji práce v souladu s platnou legislativou a připojovacími podmínkami místního distributora.

Fakt bych v tom nehledal téma na XX stránek diskusí.

Roger:
Takový vzor jednoduché smlouvy by mohl viset na místní wiki :-)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana