Jak laicky nebezpečně na výměnu zásuvky?
Radek Červený:
Pavel Horský: Mám dojem, že jsem jim jednou už kvůli něčemu podobnému psal a nikdo se mi dodnes neozval. Pokud se neiozvou, podám na ně trestní oznámení. Je potřeba ukázat, že takto prostě NE.
Pavle, obdivuji Tvoji angažovanost. Já na to nemám čas, jen během psaní tohoto příspěvku mě tu třikrát zvoní telefon, o to víc obdivuji Tvůj přístup. Přesto chuť bych měl, tyto kretény opravdu už nejde přehlížet.
Takže moje nabídka. Pokud to dotáhneš do konce, naskenuj sem do tohoto vlákna Trestní oznámení pro podezření z trestného činu obecného ohrožení a já ti jako vyjádření své úcty k Tobě pošlu z další várky šrůtku domácího uzeného ;)
Lukáš Rotrekl:
Pavle, doufám, že máš to video uložený, na netu už není...
Ale reakce ze seznamu (streamu) zatím žádná. Ještě jsem jim dneska psal jednou, že by jsme mohli rozebrat chyby toho paplala a pak by to mohli znovu zveřejnit.
Jan Štiak:
Video na streamu stále je:
https://www.stream.cz/ondra-kutil/10009056-vymena-elektricke-zasuvky#nejnovejsi
Lukáš Rotrekl:
Tak je zpět, jen tam přibylo v textu upozornění.. No nic moc.... Někdo to zmiňuje i v diskuzi pod videem.
Jan Alin:
Neodolal jsem a napsal jim mejl. Vím že je to kničemu, ale aspoň mám pocit že jsem nezůstal úplně lhostejný.
Prohlédl jsem si vaše zveřejněné video na adrese //www.stream.cz/ondra-kutil/10009056-vymena-elektricke-zasuvky#nejnovejsi kde ukazujete laikům jak vyměnit zásuvku. Dovolím si upozornit, že je to vyhrazené technické zařízení a práci na něm nesmí dle zákona provádět laik, tímto videem tak nabádáte laiky k přímo porušení zákona. Nehledě na nezákonnost takového postupu je ve videu spoustu chyb a přesné dodržení vámi uvedeného postupu výměny by mohlo za určitých okolností vést k úrazu, nebo k majetkové újmě. Když už něco takového uveřejňujete, prosím udělejte to tak, aby informace byly úplné a správné.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana