Jak laicky nebezpečně na výměnu zásuvky?

<< < (10/14) > >>

Lukáš Rotrekl:
Já jim dneska ještě kromě podobného textu, který sem ze stejného důvodu jako vy poslal už včera, nabídl rozbor chyb a doplnění informací, tak aby to bylo úplné....

Pavel Horský:
Já na svůj email nedostal opět žádnou odpověď. Vyřešili to fikaně textem pod videem. Tzn. že ho prostě nestáhnou. Myslím, že tím textem to celé zneprůstřelnil i a jsou teď z obliga. Kdybych měl po ruce nějakého právníka, zajímalo by mě, zda je tomu tak, nebo jestli je to jen jejich zoufalý manévr.

Jan Alin:
Citace: Pavel Horský  08.02.2016, 18:28

Kdybych měl po ruce nějakého právníka, zajímalo by mě, zda je tomu tak, nebo jestli je to jen jejich zoufalý manévr.

Zvláštní, teď tam mají jiný text než když jsem koukal prvně.
Před následováním instrukcí ve videu zvažte bezpečnostní rizika, případně tuto činnost přenechte odborníkovi.

Myslím, že už to, že to dělá kutil Ondra, který podle projevu zjevně nemá elektrotechnic ké vzdělání, je porušení zákona. Pokud by to vzal do ruky dobrý právník, tak by určitě dokázal, že ten jejich text je jen zoufalý a marný pokus zachránit co se ještě dá, dokud tam neuvedou, že to laik nesmí dělat. Jen bych to moc nehrotil, abychom nemuseli na každou zásuvku nakonec lepit štítek "Ondra mě zapojit nesmí.".  :D ;)

Juraj Rojko:
Citace: Miroslav Minařík  07.02.2016, 11:42

Pozor! Nový výraz "samosvorky". U nás se tomu říká bezšroubové.

To je jediná věc, která se mi na tom videu líbí. Dle mého názoru docela povedený výraz, který se na rozdíl od "bezšroubových svorek" dobře vyslovuje a také vystihuje jejich funkci.

Zdeněk Friedrich:
Co očekáváte od Streamu za reakci? Podle mě si nesmírně lebedí, jak díky elektrikářům odborníkům, zvyšují sledovanost. Každý bulvár si přeci zvyšuje popularitu díky článkům na hraně i za ní. Když je někdo zažaluje, je to jenom voda na jejich mlýn. Čím větší autorita a čím více se to rozmazává, tím lépe. Je to nejefektivnějš í investice do reklamy pro tupce, kteří berou podobný brak, ať už to jsou jakákoliv masmédia, od novin po internet, jako bernou minci. Pana Kurky si jako odborníka velice vážím, protože jeho znalosti jsou skutečně obdivuhodné, ale jeho nápad „házet perly sviním“ vidím jako zcela scestný. Blb zůstane blbem a netouží se nijak vzdělávat a už  vůbec se nenechá poučovat. (wall)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana