Pro jaké jiné námitky kromě ceny se odmítá použití chytrých instalací?
Martin H.:
Citace: Miroslav Minařík 08.01.2016, 08:50
Klasika zůstane, ale ta automatizace pokročí do něčeho kompaktního co se bude skládat jako stavebnice a programovat si to budou sami spotřebitelé pomocí velkých a krásně vypadajících ikonek ... :-)
Najviac užitočná inštalácia je na mieru ... možno sa to rozbehne až keď bude mať každý osobného alebo rodinného programátora podobne ako teraz zubára, krajčíra, kaderníka alebo fitnes trénera.
Václav Kalina DC:
Spíš to vidím na bordel ve stylu Microsoft a Android. Z elektrikářu se stanou resetatori a odvsivovaci ;D
R. Pištěk:
Zajímavé téma. Když jsem se rozhodoval, zda-li se začít zabývat systémovou instalací, nenašel jsem pádný argument pro ANO. Nicméně doba si toto žádá. To se nebavím o otázce volby systému jako takového..ale vybral jsem si. Takže si myslím, že dnešní doba a integrace všemožných systémů si toto žádá. Také si myslím, že nebýt lidí, kteří tuto instalaci mají pouze pro "image" (prostě mají peníze), tak by jsme dnes neznali spousty technických vymožeností. Bohužel, zkostnatělí kolegové (a těch je mnoho) nejsou schopni (spíše ochotni) akceptovat jakoukoliv změnu, novum v oblasti elektrotechnik y.
Ještě uvedu příklad, že již od potřeby 5.ti termostatů pro ovládání el.topné rohože se mi "základní prvek" systémové instalace vyplatí....
Jan Alin:
Citace: R. Pištěk 11.01.2016, 19:01
Ještě uvedu příklad, že již od potřeby 5.ti termostatů pro ovládání el.topné rohože se mi "základní prvek" systémové instalace vyplatí....
Můžete uvést konkrétní příklad jak se vyplatí? Finančně, pohodlí obsluhy, servisovatelno st,....
Miroslav Minařík:
Citace: Jan Alin 11.01.2016, 19:07
Můžete uvést konkrétní příklad jak se vyplatí? Finančně, pohodlí obsluhy, servisovatelno st,....
Toto téma je o argumentech PROTI, nikoliv pro!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana