Pro jaké jiné námitky kromě ceny se odmítá použití chytrých instalací?

<< < (15/28) > >>

R. Pištěk:
Citace: Miroslav Minařík  11.01.2016, 19:15

Toto téma je o argumentech PROTI, nikoliv pro!

přesto si dovolím odpovědět...Ře kl bych, že se vyplatí jak finančně, pohodlí obsluhy (každý ale má to "pohodlí" jinak nastavené) a servisovatelno st. Ale vše je věc názoru, zkušeností...
   Když se vrátím k tématu. Tak jako PROTI bych viděl u mladších systémových instalací, resp. výrobců těchto "prvků" jako "nejistou budoucnost"....V mém případě jsem šel tou "novější" ,  časem neověřenou cestou. Nicméně pokud je instalace navržena a realizována s rozmyslem, je možné se kdykoliv vrátit ke "klasice"

Václav Kalina DC:
Docela si to dokážu představit u topné rohože pod plovoucí podlahou, ale nějak mi už nevychází ta výhoda u topného kabelu třeba pod dlažbou.

raj:
Tak jinak:
Chápu  a souhlasím s  nasazením CML v případech, jako velké administrativn í budovy, hotely, budovy "zvláštního určení" (Mirkova Orlovna, invalidní obyvatel, ...).
Ale RD (2x koupelna, 1x kuchyň, 2x WC, 5x pokoj, chodba, komora) a průměrně inteligentní obyvatel...
Co tam proboha chcete "inteligentně instalovat" ?

Jan Alin:
Citace: Miroslav Minařík  11.01.2016, 19:15

Toto téma je o argumentech PROTI, nikoliv pro!

K tomu můj dotaz směřoval. Nevěřím že se může takové nahrazení pěti termostatů "vyplatit". Třeba se ale pletu.

R. Pištěk:
Citace: Zdenek Rajmont  11.01.2016, 19:32

Tak jinak:
Chápu  a souhlasím s  nasazením CML v případech, jako velké administrativn í budovy, hotely, budovy "zvláštního určení" (Mirkova Orlovna, invalidní obyvatel, ...).
Ale RD (2x koupelna, 1x kuchyň, 2x WC, 5x pokoj, chodba, komora) a průměrně inteligentní obyvatel...
Co tam proboha chcete "inteligentně instalovat" ?

Jak zde bylo řečeno, "inteligentní isntalace" neexistuje...J sme trochu mimo téma, ale..
    Asi se pouštíme do debaty, která je mimo otázku....Jak jsem psal. Já osobně nemám a neznám žádný přesvědčivý argument pro systémovou instalaci.  Také jsem psal, že 5 x termostat pro topné rohože je pro mě finančně náročnější jak 1 x "řídící jednotka" systému která je schopna toto nahradit....Ta kže o inteligenci řeč nebyla.

to : Václav Kalina DC - a to je právě ono....případ od případu...

to : Jan Alin - např. koncová cena "miniserveru" je 12 499,-kč včetně DPH...ale opravdu, to jsme úplně mimo...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana