Pro jaké jiné námitky kromě ceny se odmítá použití chytrých instalací?

<< < (5/28) > >>

Jan Hájek:
Nejspolehlivěj ší byla pravítková skříň, kam se na ní hrabaly relé, kterých by se do dnešního rozvaděče vešlo 0,25-0,5.
Holt, kde je dobrej nálitek.....

Radek Červený:
Asi počkám, až bude založené vlákno proč chytrou instalaci ano. Protože když to tady čtu, tak mě docela překvapují citované názory, a to i mnohdy kolegů, kterých si profesně velmi vážím.

V podstatě nemám čím do tohoto vlákna přispět. Jen ty výše psané názory mi přijdou jako názory od lidí, co o chytré instalaci někdy někde slyšeli, případně ji viděli na graficky křiklavém marketingovém letáku a ještě někde zaslechli jedna paní povídala.

Bylo by možná férové k takovému příspěvku i napsat, kolik má dotyčný realizovaných instalací, na jakém systému a kolik z toho se chová nestandardně. Případně kdo dělal integraci a návrh a na jaké úrovni. Jinak si nedokážu vysvětlit, proč v našem počtu realizovaných instalací žádný z výše uvedených problémů nemáme.

Václav Kalina DC:
Třeba u vás nejsou bouřky  >:(

Jan Alin:
Citace: Miroslav Minařík  05.01.2016, 23:49

Používám ke sčítání více čísel Excel protože jsem lenivý to dělat na kalkulačce. Nemám Excelu věřit?

Existuje pár příkladů, kdy se mu opravdu věřit nedalo.  ;)

Václav Kalina DC:
Ještě jedna maličkost. Pojištění !
Vzhledem k tomu, že ve svém domě něco takového provozují (vyvíjím si to sam, neb mě to baví) Jsem hledal pojišťovnu, která by byla ochotná to pojistit. Před podpisem smlouvy mi tvrdili, že to není problem. Když jsem chtěl, aby to uvedli ve smlouvě, začali se najednou kroutit. Nakonec to skončilo u toho, že zaplati maximálně vypálenou prepetovku a všechno co je řízené procesorem máj ve výlukách z pojištění. O Software se ani nechtěli bavit.  Tak a teď si predstavte, že vám praskne do systémové instalace.  (zle)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana