Je vlastní zapojení sporáku závadou pro případnou reklamaci?
Radek Červený:
Citace: Jiří Novotný- Stryker 18.11.2015, 20:19
Toto je ale debil, né kvalifikovaná osoba. Nepatrný rozdíl pane.
On i mistr tesař se utne, a to vůbec neberte ve zlém ;) Stačí kolikrát málo a než si chybu uvědomí, malér je na světě. Nevadí mě lidi, co přiznají svoji chybu, vadí mě lidé, co jsou bezchybní. A tak se dostáváme na začátek:
Citace: Radek Červený 17.11.2015, 17:14
Pokud vám toto pokazí organizace, bývá zpravidla dobrým zvykem, že má odpovědnostní pojištění.
Roman Šafránek:
Zrovna u těch varných desek, které jde zapojit na jednu nebo dvě fáze a podle toho je třeba "přeházet propojky" příp. přívodní kabel mívá nestandardní barvy... je k chybě jen krůček.
Tomáš Žabka:
Jak píšou kolegové, varné desky jsou sice jednoduché, ale stačí přehlédnout N a už se to veze. Připojoval jsem už asi 10 varných desek a zatím jsem nikdy nic nepřehlédl, ale zato u bojleru 3f 8kW jsem v návodu přehlédl, že kromě připojení fázových vodičů se také musí správně propojit svorky, naštěstí tento omyl mě nic nestál. Přišel na to až instalatér, který bojler napustil a on netopil, bohužel to chtěl opravit a napáchal víc škody jak užitku, bojler sice topil, ale nějak záhadně, musel jsem pak všechny propoje vyndat a celé zapojení spirál udělat znova. Od té doby si to už pamatuji. Bojler 3f musí mít správně propojky. ;)
Jiří Novotný- Stryker:
Citace: Radek Červený 18.11.2015, 20:48
On i mistr tesař se utne, a to vůbec neberte ve zlém ;) Stačí kolikrát málo a než si chybu uvědomí, malér je na světě. Nevadí mě lidi, co přiznají svoji chybu, vadí mě lidé, co jsou bezchybní. A tak se dostáváme na začátek:
Koho si zákazník pozve domů, je jen a jen jeho osobní věc.
Nechte to prosím na nich.
Jiří Adamec 65:
Citace: František Šohajda 17.11.2015, 14:52
To myslí asi servisního technika u nich vyškoleného (U firmy co vyrábí,dodává ten daný spotřebič).
Ne nějakého třeba elektrikáře, co dělá elektoinstalac i. Především aby poučil majitele,
jak má s přístrojem manipulovat.
(Jednou jsem se ptal na toto ,u výrobce jiného spotřebiče)
Ano, je to tak.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana