Jaký kabel potřebujeme pro elektrickou přípojku k RD na vzdálenost 900m?

<< < (5/10) > >>

Jiří_Hrubý:
Ona už tu ta varianta padla a jednou jsem něco podobného realizoval, je to o přístupu distributora ale osazení VRIS na poslední sloup a vývod jedním kabelem k elektroměrovém u pilíři, tam další skříň PS a elektroměry je možné řešení. Už kvůli HDO docela rozumné. Poslední slovo má ale distributor a pak jeho dohoda s projektantem.
Jinak podle standardů PPDS 3.5.5 Nákladyna zřízení přípojky hradí ten, v jehož prospěch byla zřízena. Elektrickou přípojku nízkého napětído délky 50 m slouţící pro dodávku elektřiny domácnostem pro účely bydlení hradí příslušný provozovatel
distribuční soustavy.

Patrik Dedík:
Citace: Pavel Horský  01.04.2015, 15:43

Odvážné tvrzení.
Z pojistek a celkového výkonu?   ? ::)

Hej mám nato program, čím viac info dáte tým je to presnejšie. On ráta odpor, ubytok oteplenie všetko.

Miroš Jan:
Citace: Patrik Dedík  01.04.2015, 20:26

Hej mám nato program, čím viac info dáte tým je to presnejšie. On ráta odpor, ubytok oteplenie všetko.

Takové SW, je dneska na trhu hafo. Stačí si vybrat. :D
Jenomže pokud nebudou známi všechny relevantní informace, tak je jakýkoliv program na dvě věci. Na h..,  a na nic.
 (zle)

Patrik Dedík:
Citace: Miroš Jan  01.04.2015, 21:34

Takové SW, je dneska na trhu hafo. Stačí si vybrat. :D
Jenomže pokud nebudou známi všechny relevantní informace, tak je jakýkoliv program na dvě věci. Na h..,  a na nic.
 (zle)

Preto pišem že čím viac info tým lepšie

Lukáš Rotrekl:
Ale co chcete počítat, když neznáte parametry v místě napojení. Vzhledem k tomu, že to je samota, je docela pravděpodobné, že se bude napojovat na konci dědiny, kde už síť nemusí být nic moc... Dá se udělat nějaký odhad, ale rozhodně bych to nenazýval návrhem vedení.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana