Jak zapojit ventilátor s časovaným doběhem na CYKY 3C?

<< < (6/9) > >>

Pavel Horský:
Citace: Pavel Stránský 111  03.10.2014, 10:29

Samozřejmě všichni víme být to tak nemá ale vytrhává se tu maličkost z kontextu!

Maličkost?

Veliká škoda, že jsem se dobrovolně vzdal moderování. Už bych tuto diskusi dávno ukončil.
Zvrhává se to tu pomalu, ale jistě na úroveň prdelních diskusních fór kdekoli jinde na netu.

Vít Rotrekl:
Někde jsem napsal, že bez skrupulí? Někde jsem napsal, že s klidným svědomím?
Nikde netvrdím, že je to správně!! A nikde toto řešení neobhajuji!!

Revize el. zařízení je od toho aby zjistila jak je instalace bezpečná. Tak já se zeptám.

Jak moc se sníží bezpečnost instalace, když bude k jednomu ventilátoru v RD poslaná fáze po ZŽ drátu v délce do 5-ti metrů?

Pavel Horský:
Mějte se tu pěkně. Odcházím. Toto nemohu číst.

František Janeček:
Citace: Vít Rotrekl  03.10.2014, 11:16

Někde jsem napsal, že bez skrupulí? Někde jsem napsal, že s klidným svědomím?
Nikde netvrdím, že je to správně!! A nikde toto řešení neobhajuji!!

Revize el. zařízení je od toho aby zjistila jak je instalace bezpečná. Tak já se zeptám.

Jak moc se sníží bezpečnost instalace, když bude k jednomu ventilátoru v RD poslaná fáze po ZŽ drátu v délce do 5-ti metrů?

Tak tohle je síla.Připomíná mi to jednoho mamlasa v osmdesátých letech.Když jsme dělali GO pece a nebyly požadované barvy vodičů, vykřikoval:"Ať jsou dráty modrý nebo zelený, ta fabrika je naše a ta musí jet!" :D :D :D

IM:
Citace: Vít Rotrekl  03.10.2014, 11:16

Z dotazu tazatele totiž vůbec nevyplývá, že uvažuje o nějaké revizi. Působí dojmem kutila, laika, který  slyšel něco o normách a má ambici dle nich tvořit. Tomu nelze celkem nijak zabránit, pravidelné revize bytů či domků nejsou vyžadovány žádným předpisem, pouze doporučeny ČSN 33 2000-6. To, co si doma vytvoří, záleží na jeho vlastí odpovědnosti. K té by byl povolán, pokud by došlo k nějaké škodě na majetku či zdraví.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana