Líbí se vám ČSN EN 50110-1 ed. 3 platné od 11.02.2016?
Petr Moravec:
Je zarážející, že na tak jasné argumenty, které Ing Melen přináší nechce ČNI slyšet. Je to jen ukázka byrokratické ztuhlosti
a možná i záměr.
Vždyť tento neodborný přeloženec prodáme a až si to většina z nás koupí, tak se na to jako přijde, že to fakt asi není to ono a hurá budeme kupovat novou, tentokráte ed.3:2006
Vilém Gracias:
Podle mých zjištění Ing. Melen versus ČSNI vede tichý boj. Vůbec netuším co se skrývá za názor na Biskupském dvoře, ale již mi nezávisle sdělilo několik odborníků, že jde prý o nějakou rivalitu.
U mého ročníku a navíc v tomto oboru je samozřejmě zvykem zalézt do ulity a mlčet. Ne tak docela, mnozí mí vrstevníci ve svých ulitách pyšně vypínají svou hruď a zbytečně nevylézají se svou kůží na trh. A na veřejná fóra to už vůbec ne!-
Pokud se mýlím, tak mě někdo opravte, ovšem já zde v diskuzích nevidím nikoho z autorů a přednášejících!
Jednou jsem se ptal na semináři "nejmenovaného" proč nereaguje v těchto diskuzích. Odpověď zněla něco ve smyslu, že je to pod jeho úroveň. Prosím, neptejte se kdo to byl, možná si to rozmyslí a jednou se zde se svým názorem objeví.
-
Proto bych asi nějaké vysvětlení automaticky od ČSNI nečekal. Ovšem toto je výzvou pro redakci portálu! Proč se jich někdo oficiálně nezeptá?
Jaroslav Melen:
pane Gracias - moje odpověď na Vaši reakci, za kterou vám upřímně (poklona) , je v přiloženém dokumentu.
Jiří Sajner:
Vážení elektrotechnic i, připojuji se tímto k Ing. Melenovi a v připojeném dokumentu naleznete část z mých připomínek k tomuto problému. Reagujte prosím svými názory přímo na ČNI aby znali mínění vás elektrotechnik ů. Předpokládám, že vám není situace lhostejná
Jiří Sajner:
Omlouvám se že jsem avizovaný dokument nepřipojil a tak to teď napravuji
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana