Muze byt vodic rozdelen i v krabicich?
Jaroslav Jonáš:
Zásuvky jsou konstruované pro průběžnou montáž a při pokračovaní vedením 3C není co řešit, každý vodič se připojí pod svůj šroubek, takže nejde o žádné úskalí.
Štefan Beláň:
Jak by jste p. Jonáš pokračoval od jednozásuvky s přívodem CYKY2Bx2,5, tj. musím nulovat? Ať počítám jak počítám tak mi vyjdou tři vodiče pod jeden šroubek!
Jaroslav Jonáš:
Že se v diskusi objeví "problém" v zapojení zasuvky rozvodu nn jsem nečekal. Pan Beláň mě zklamal. Se zavřenýma očima každý elektrikář ví, jak takovou zásuvku zapojit. Pokud v tomto někdo vidí téměř neřešitelnou věc, jak se potom staví ke skutečným problémům.
Karel Kosina:
Záleží sice taky na typu použité zásuvky,ale taky ať počítám jak počítám tak mi vychází maximálně dva vodiče pod jeden šroubek,propojka PE-N je v kusu s přívodním vodičem.
Jaroslav Jonáš:
Vy jste asi ještě nezapojovali zásuvku, jinak to snad ani není možné. Nebo působíte v jiném oboru než je elektro silnoproud. Pro elektrikáře banalita, pro vás neřešitelný hlavolam. Podle této diskuse lze usuzovat, že skutečná úroveň některých elektrikářů je hodně hluboko.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana